Νέο Peugeot 208 Connect με smart εφαρμογές

Το ιδιαίτερα δημοφιλές και στη χώρα μας Peugeot 208, διατίθεται τη νέα έκδοση Connect, η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις συνδεσιμότητας του οδηγού με το περιβάλλον του.

Το 208 Connect προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε εφαρμογές και διαδυκτιακές υπηρεσίες, μέσω της νέας οθόνης αφής χωρητικής τεχνολογίας 7 ιντσών. H οθόνη υποστηρίζει την λειτουργία Mirror Screen η οποία επιτρέπει την απεικόνιση των συμβατών εφαρμογών του smartphone του οδηγού, συμβάλλοντας στην ευανάγνωστη και ασφαλή χρήση του κινητού στο αυτοκίνητο.

Επιπλέον, το νέο πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει τρισδιάστατο σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας και Wi Fi on board, αυξάνοντας την οδηγική απόλαυση και επιπλέον την ασφάλεια του οδηγού.

Τι περιλαμβάνει επιπλέον το πακέτο εξοπλισμού Connect:

Σύστημα πλοήγησης: Με το έγχρωμο 3D σύστημα δορυφορικής πλοήγησης, η απεικόνιση των διαδρομών είναι πιο ρεαλιστική και ευδιάκριτη, συνήθως συναντάμε τέτοιο navi σε αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Κάμερα οπισθοπορείας: Η κάμερα οπισθοπορείας ενεργοποιείται αυτόματα με την επιλογή της όπισθεν και μεταδίδει στην οθόνη αφής την εικόνα του χώρου πίσω από το αυτοκίνητο, έτσι ώστε ο οδηγός να εντοπίσει τυχόν εμπόδια κατά την εκτέλεση ελιγμών.

Wi Fi on board και internet 60GB: Μέσω μιας συσκευής car Wi–Fi  το αυτοκίνητο μετατρέπεται σε hot spot όπου μπορούν να συνδεθούν μέχρι και 10 smart συσκευές ταυτόχρονα – έτσι ο οδηγός και οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν μια πιο ενδιαφέρουσα και άνετη καθημερινότητα μέσα στο αυτοκίνητο τους.

Να σημειωθεί ότι ο εξοπλισμός αυτός είναι διαθέσιμος σε όλη τη γκάμα των εκδόσεων του μοντέλου από την αρχική Active.

Διαβάστε ακόμα:

Online ραντεβού για service Peugeot με ένα κλικ!

Η Peugeot παραδίδει 143 υπερσύγχρονα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ


Get it on Google Play Download on the App Store