Ατύχημα για το Gumball στο Φάληρο

Το Gumball 3000 είναι ένα event θεσμός που διεξάγεται εδώ και 19 χρόνια και φέτος τα συνολικά 130 αυτοκίνητα που συμμετέχουν βρίσκονται στην χώρα μας, καθώς ξεκίνησαν από την Ρήγα της Λετονίας με τελικό προορισμό τη Μύκονο. Όμως σήμερα είχαν ένα απρόοπτο.

Και αυτό γιατί λίγο πριν τις 9:00 το πρωί, ο τράκτορας που βρίσκεται μαζί με την… παρέλαση των αυτοκινήτων του Gumball 3000, έπεσε σε ένα ταξί μάρκας Mercedes και έξυσε όλη την πλευρά του οδηγού. Οι ζημιές ήταν αποκλειστικά υλικές και δεν κινδύνεψε κανείς. Δυστυχώς λόγω της κατάστασης δεν μπορέσαμε να φωτογραφίσουμε τις ζημιές στο ταξί, το οποίο σίγουρα θα πρέπει να επισκεφθεί το φανοποιείο. Η πρώτη φωτογραφία με τον τράκτορα πάντως είναι ακριβώς από την στιγμή του τρακαρίσματος.

Το ατύχημα, το οποίο συνέβη στο Φάληρο, λίγο πριν τον ανισόπεδο κόμβο στο Γήπεδο Καραϊσκάκης όπως είναι λογικό προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο για αρκετή ώρα. Στην τοποθεσία φυσικά σταμάτησε και το δημοσιογραφικό και υποστηρικτικό όχημα της «παρέλασης» μία Mercedes-AMG Ε63, ενώ σταμάτησε δίπλα της και μία Mercedes-AMG C63.

Για την ιστορία να πούμε πως σήμερα τα αυτοκίνητα του Gumball 3000 πάνε Μύκονο και εκεί θα τελειώσει η αυτοκινητική τους παρέλαση αύριο στις 8 Ιουλίου.

Δείτε ακόμη:

Οι ομάδες του facebook που πρέπει να ακολουθήσεις αν αγαπάς το αυτοκίνητο

73χρονη έπνιξε το αυτοκίνητό της σε πισίνα

Η ένωση της γέφυρας με την Ιόνια οδό (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store