Έβαλε υγρό υαλοκαθαριστήρων αντί λάδι!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν αντί για λιπαντικό στον χώρο του κινητήρα βάλετε ένα άλλο υγρό, όπως για παράδειγμα αυτό που χρησιμοποιείται για τους υαλοκαθαριστήρες; Καλύτερα να μείνετε με την απορία και ποτέ να μην το δοκιμάσετε, γιατί το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό.

Δείτε ακόμη: «Νεκρά» στην κατηφόρα: Σωστό ή λάθος;

Και όμως ο κάτοχος ενός MINI έκανε αυτό το τραγικό λάθος και γέμισε με 5 λίτρα υγρό υαλοκαθαριστήρων τον κινητήρα. Μετά από λίγα λεπτά οδήγησης διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και επέστρεψε στην αντιπροσωπεία που πήρε το υγρό για να παραπονεθεί ότι έβγαινε από την εξάτμιση μπλε καπνός.

Διαβάστε επίσης: Υπάρχει σε όλα τα αυτοκίνητα. Τι κάνει;

Το αποτέλεσμα του μείγματος που έγινε από το λάδι που ανακατεύτηκε με τα 5 λίτρα υγρού υαλοκαθαριστήρων είναι πραγματικά σοκαριστικό, όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες. Σίγουρα η απομάκρυνση αυτής της κολλώδους ουσίας που σχηματίστηκε θα είναι μια πρωτόγνωρη εικόνα για τους μηχανικούς και η αφαίρεσή της δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Γι’αυτό λοιπόν αν δεν γνωρίζετε που μπαίνει το κάθε υγρό στον χώρο του κινητήρα και στα δοχεία, καλύτερα αφήστε να το κάνει κάποιος που ξέρει.

Get it on Google Play Download on the App Store