Ανάκληση 6.830 μοντέλων Audi και VW στην Ελλάδα

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Kosmocar Α.Ε., Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Audi και VW στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί 2 προγράμματα προληπτικού ελέγχου σε μοντέλα της Audi και της VW.

Το πρώτο πρόγραμμα αφορά σε 4.457 VW Polo, Golf, Tiguan, Touran, Passat CC και Passat Variant των ετών 2009 και 2010, για τα οποία υπάρχει το ενδεχόμενο διακοπής της σύνδεσης γείωσης λόγω θερμομηχανικής υπερφόρτωσης, που οδηγεί στη διακοπή της λειτουργίας του συστήματος ABS/ESP με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να υποστηρίξει τη σταθεροποίηση του οχήματος σε οριακές καταστάσεις δυναμικής οδήγησης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το θέμα. Οι κάτοχοι των οχημάτων θα ενημερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service VW για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις οι κάτοχοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών VW στο τηλέφωνο 210 9981100 από τις 09:00 έως τις 18:00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.

Η 2η ανάκληση αφορά στο ίδιο ζήτημα για το Audi A3 και πιο συγκεκριμένα, για 2.373 αυτοκίνητα των ετών 2008 και 2009.

Και εδώ μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το θέμα, ενώ οι κάτοχοι θα ενημερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service Audi για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις οι κάτοχοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών VW στο τηλέφωνο 210 9981200 από τις 09:00 έως τις 18:00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.

Διαβάστε ακόμα: 

Ανάκληση για Opel Astra του 2016 στην Ελλάδα 

Ανάκληση σε 2.905 Suzuki Grand Vitara στην Ελλάδα για πρόβλημα στο κιβώτιο 

Ανάκληση 1.087 Jeep Wrangler στην Ελλάδα

 

Get it on Google Play Download on the App Store