Jeep Renegade έγινε αγροτικό

Ένα μοναδικό Jeep Renegade που έχει μετατραπεί σε pick-up πωλείται στο eBay, με την τιμή του αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στα 20.100 δολάρια ή 17.558 ευρώ. Το εν λόγω Renegade είναι του 2015 και για τη δημιουργία του, ο κάτοχός του έκοψε το τμήμα του αμαξώματος από τη μεσαία κολώνα και πίσω, προσαρμόζοντας μια καρότσα.

Μάλιστα, το αμάξωμα του Renegade έχει βαφτεί και σε ένα ειδικό ρετρό χρώμα που προέρχεται από το βασισμένο στο Cherokee, Jeep Comanche του παρελθόντος, ενώ συνολικά θυμίζει αρκετά και το περσινό πρωτότυπο Jeep Comanche που είχε παρουσιάσει η αμερικάνικη εταιρεία στο Moab Easter Jeep Safari.

Ο κινητήρας του «αγροτικού» Jeep Renegade είναι το ατμοσφαιρικό 2.4 λίτρων βενζινοκίνητο μοτέρ των 180 ίππων, το οποίο συνδυάζεται με 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση. Όπως διαβάζουμε στην αγγελία, τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει το αυτοκίνητο είναι μόνο 27.036 (16.800 μίλια).

Η αγγελία της πώλησης αυτού του πραγματικά μοναδικού Renegade pick-up θα παραμείνει στο eBay μέχρι και την επόμενη Πέμπτη. Όπως μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά ο κάτοχός του, όποιος το αγοράσει θα πρέπει να είναι έτοιμος για πολλές φωτογραφίες, ερωτήσεις κ.λπ., αφού όπου και εάν περνά το αυτοκίνητο δεν μένει απαρατήρητο.

Διαβάστε ακόμα: 

Νέο Jeep Compass 1.4 βενζίνη και 1.6 diesel (+τεχνικά χαρακτηριστικά) 

Νέες εκδόσεις Jeep Wrangler λίγο πριν το τέλος 

Νέο Jeep Renegade Desert Hawk σε 100 μονάδες

Get it on Google Play Download on the App Store