Πολύ σπάνιο Nissan Skyline GT-R για 208.450 ευρώ!

Το Nissan GT-R ανέκαθεν είχε τη δική του μοναδική γοητεία, ενώ κατά καιρούς η ιαπωνική μάρκα έβγαζε και συνεχίζει να παρουσιάζει ειδικές εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής με ακόμα πιο τονισμένα σπορ χαρακτηριστικά. Κάτι που δεν ισχύει μόνο για το νέο Nissan GT-R, αλλά και για το παλαιότερο Skyline R34 GT-R.

Μία από τις ειδικές εκδόσεις του ήταν το Skyline GT-R V-Spec II Nür, το οποίο παρουσιάστηκε το Φεβρουάριο του 2002 και κατασκευάστηκε σε 718 αντίτυπα. Αυτά έκαναν sold out σε μία μόλις μέρα στην Ιαπωνία, γι’αυτό η Nissan αποφάσισε να δημιουργήσει μία ακόμα πιο σκληροπυρηνική έκδοση, το Skyline R34 GT-R V-Spec II Nür Nismo R-Tune, το οποίο παράχθηκε σε μόλις 25 αντίτυπα. Ένα από αυτά είναι και το εικονιζόμενο του 2002 με μόλις 32.470 χιλιόμετρα στο κοντέρ, το οποίο πωλείται στις τιμή των 184.995 λιρών Αγγλίας (208.450 ευρώ).

Το GT-R V-Spec II Nür Nismo R-Tune διαθέτει εμπρός καπό από ανθρακόνημα, διάφορα αεροδυναμικά βοηθήματα και σπόιλερ, ενώ το συγκεκριμένο έχει ξαναβαφτεί στο αρχικό χρώμα από ειδικό χρωμάτων. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται και το εσωτερικό του χωρίς φθορές, όπως αναφέρεται στην αγγελία, αλλά και όπως διακρίνεται και από τις φωτογραφίες.

Ο 6κύλινδρος σε σειρά 2.6 λτ. κινητήρας του βασίζεται στο αγωνιστικό μοτέρ και έχει δεχτεί βελτιώσεις από το εργοστάσιο για ακόμα υψηλότερη απόδοση που φτάνει τους 450 ίππους και επιταχύνει το ιαπωνικό κλασικό σπορ κουπέ από τα 0-100 χλμ./ώρα σε περίπου τέσσερα δευτερόλεπτα.

Διαβάστε ακόμα:

SEAT Leon Cupra αντιστέκεται σε Nissan GT-R (+video)

Ο «Godzilla» καταβροχθίζει Lamborghini Aventador 1.200+ PS (+video)

BMW M3 Ε36 Turbo ρίχνει καρότσες σε Nissan GT-R (video)

Get it on Google Play Download on the App Store