Γκαντεμιά! Του τράκαραν το Honda Civic Type R μόλις το πήρε

Κάποιοι άνθρωποι τελικά είναι πολλοί άτυχοι. Και αυτό θα σκέφτεται σίγουρα και ο ιδιοκτήτης αυτού του τρακαρισμένου Honda Civic Type R το οποίο και έγινε όπως το βλέπετε λίγο μετά την παραλαβή του από τον έμπορο και ενώ ήταν καθ’ οδόν για το νέο του σπίτι.

Ο άτυχος ιδιοκτήτης του Honda Civic Type R πήρε το καμάρι του από αντιπροσωπεία της Βοστώνης για να πάει με αυτό στο σπίτι του στην Φιλαδέλφεια.

Δυστυχώς όμως για τον ίδιο, ενώ βρισκόταν καθ΄οδόν ένα αυτοκίνητο έπεσε πίσω του με πολλά χλμ./ώρα και στη συνέχεια το Type R έπεσε με σφοδρότητα στο αυτοκίνητο εμπρός από αυτό.

Η ζημιά όπως βλέπετε είναι μεγάλη και πραγματικά πονάει η ψυχή μας τόσο με το να βλέπουμε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο όπως το Type R τρακαρισμένο όσο και με το να νιώθουμε τον πόνο και την στεναχώρια του ιδιοκτήτη που χωρίς να φταίει είδε το αυτοκίνητό του από «ζελατίνα» να είναι για πέταμα.

Ευτυχώς για τον ίδιο έχει κάνει καλό πακέτο ασφάλισης και έτσι θα πάρει το μέγιστο ποσό αποζημίωσης, αν το αυτοκίνητο τελικά πάει για διαγραφή. Παρόλα αυτά  η ζημιά φαίνεται επισκευάσιμη και εξαρτάται από την ασφαλιστική το τι θα γίνει.

Διαβάστε ακόμη:

Ποια αυτόνομη οδήγηση; Πήρε την κατάσταση στα χέρια του και σώθηκε…

Πόσα καίει και τι τέλη κυκλοφορίας πληρώνει η Bugatti Chiron των 1.500 ίππων;

Πηγή: Motor1

Get it on Google Play Download on the App Store