Αυτοκίνητο ανατινάχθηκε από ανοιχτό μπάρμπεκιου

Ένα ζευγάρι στη Φλόριντα των Η.Π.Α. γλίτωσε τα χειρότερα, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν ξαφνικά ανατινάχτηκε. Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, το αντρόγυνο έκανε μπάρμπεκιου και όταν ήρθε η ώρα για να αποχωρήσουν ξέχασαν να κλείσουν τον καυστήρα και τη δεξαμενή προπανίου που τον τροφοδοτούσε.

Διαβάστε ακόμη: Κόλαση στο Nürburgring από χυμένα λάδια

Το εύφλεκτο αέριο άρχισε σιγά – σιγά να διαρρέει και να γεμίζει το εσωτερικό του εικονιζόμενου Kia Sorento και να το μετατρέπει σε μια κινητή βόμβα. Το περίεργο ίσως είναι ότι το ζευγάρι δεν αντιλήφθηκε τη μυρωδιά από το προπάνιο για να σταματήσει και να κάνει κάποιον έλεγχο.

Λίγα λεπτά μετά η γυναίκα άναψε τσιγάρο και αμέσως πυροδότησε την έκρηξη. Το ζευγάρι υπέστη τραυματισμούς οι οποίοι ευτυχώς δεν είναι απειλητικοί για τη ζωή τους, ενώ το αυτοκίνητο καταστράφηκε και έμοιαζε λες και είχε δεχτεί τρομοκρατική επίθεση. Το καλό είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανείς άλλος από τα θραύσματα που εκτινάχθηκαν, ενώ χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής και του ασθενοφόρου οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αμέσως σε κοντινό νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμη: Mercedes έγιναν συγκρουόμενα λόγω καυγά (video)

Get it on Google Play Download on the App Store