Η αναγέννηση του Fiat – Abarth 127!

Κάποια μοντέλα έγραψαν ιστορία στο παρελθόν και λογικό είναι να τα αναπολούν αρκετοί και να σχεδιάζουν σύγχρονες εκδοχές τους. Αυτό έκανε και ο ανεξάρτητος σχεδιαστής David Obendorfer οποίος μας παρουσίασε μία σύγχρονη εκδοχή του Fiat 127.

Ουσιαστικά πρόκειται για σχέδια που ο ίδιος έκανε στον ελεύθερο χρόνο του χωρίς να αποσκοπεί κάπου, καθώς όπως λέει ο ίδιος το μόνο που θέλει είναι να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Δείτε ακόμη: Η Toyota ετοιμάζει αυτοκίνητα με «αόρατες» κολόνες

Όπως φαίνεται και από τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του, το δημιούργημά του αντλεί έμπνευση από το παλιό Fiat 127 και είναι πιστό στον χαρακτήρα του, τον οποί όμως έχει προσαρμόσει με επιτυχία στα σημερινά δεδομένα. Μάλιστα μας παραθέτει φωτογραφίες με το παλιό μοντέλο και το δημιούργημά του, δίπλα δίπλα, ενώ έχει φωτογραφίες και από έκδοση Abarth για το 127.

Ο David Obendorfer λέει πως «στόχος μου είναι να επαναφέρω την σχεδιαστική δυναμική των παλιών μοντέλων, η οποία διακόπηκε δεκαετίες πριν, με μια σύγχρονη μορφή προσαρμοσμένη στο σήμερα».

Διαβάστε επίσης: Ford Focus RS500 με 206 χλμ. ξεπέρασε τις 60.000 ευρώ!

Και πρέπει να ομολογήσουμε πως με το Fiat 127 τα έχει καταφέρει αρκετά καλά, τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό. Μην ξεχνάμε εξάλλου πως πρόκειται για ένα μοντέλο το οποίο ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1971 και η παραγωγή του σταμάτησε το 1983, όταν και αντικαταστάθηκε από το Fiat Uno

Get it on Google Play Download on the App Store