Επική γκάφα από την Nissan Ινδίας: Έκανε το GT-R… Mercedes

Λάθη όλοι κάνουμε και φυσικά αυτό είναι αναπόφευκτο. Ουδείς αλάνθαστος. Άλλες φορές είναι μικρότερα και άλλες φορές μεγαλύτερα. Αυτό για παράδειγμα το λάθος που έκανε ο διαχειριστής του λογαριασμού twitter της Nissan Ινδίας είναι πολύ σοβαρό και σίγουρα θα είχε συνέπειες για τον ίδιο…

Διαβάστε ακόμη: Τι κρύβεται κάτω από το… μαϊμού Nissan GT-R;

Προφανώς και ο άνθρωπος αυτός δεν γνωρίζει και πολλά από αυτοκίνητα. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως ανέβασε στον λογαριασμό της Nissan Ινδίας είδηση για το ρεκόρ της Mercedes-AMG GT R, το οποίο έγινε στην πίστα Buddh International Circuit στο Δελχί της Ινδίας.

Το νέο αυτό όπως καταλαβαίνετε άρχισε να αναπαράγεται στο twitter και ανάμεσα στα άλλα hushtag είχε και το #GTR. Προφανώς λοιπόν κάποια στιγμή το είδε και ο διαχειριστής του λογαριασμού της Nissan Ινδίας και θεώρησε πως είναι καλό να το ποστάρει, αφού μπερδεύτηκε από το hushtag αυτό.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε όμως είναι το πώς κατάφερε να μην παρατηρήσει ότι στην εικόνα που «τουίταρε» εμφανίζεται μία Mercedes AMG GT R και όχι το Nissan GT-R… Πρέπει προφανώς να είναι εντελώς άσχετος από αυτοκίνητα…

Δείτε επίσης: Το ταμπλό του μέλλοντος από την Honda

Φυσικά η Nissan Ινδίας φρόντισε να κατεβάσει το συγκεκριμένο ποστ, αλλά για καλή μας τύχη κάποιος το είχε ήδη αποθηκεύσει και είναι αυτό που βλέπετε στην δεύτερη εικόνα πιο πάνω.

Get it on Google Play Download on the App Store