Πωλείται Nissan 240SX του 1997 σε απίστευτη κατάσταση

Το Nissan 240SX (κατά κόσμος Silvia) είναι για πολλούς ένα από τα future classic ιαπωνικά αυτοκίνητα και προφανώς μετά από 20 χρόνια στην παραγωγή, δύσκολα μπορεί να βρει κανείς κάποιο σε καλή κατάσταση και κυρίως χωρίς να έχει μετατροπές… Και όμως υπάρχει ένα αλλά είναι πανάκριβο.


Δείτε επίσης: Κατεστραμμένο Honda Civic Type R σε δημοπρασία

Ο λόγος για το συγκεκριμένο Nissan Silvia το οποίο βλέπουμε εδώ και είναι μοντέλο του 1997 με μόλις 1.088 χιλιόμετρα στο οδόμετρό του. Είναι εντελώς εργοστασιακό, σε άψογη κατάσταση, ενώ σύμφωνα με την αγγελία (την οποία μπορείτε να δείτε εδώ) ο ιδιοκτήτης του το είχε στο σαλόνι του σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και δεν το έχει δει ποτέ βροχή.

Το μόνο αξεσουάρ που έχει προσθέσει είναι ένα σετ ζάντες OZ 17 ιντσών, ενώ οι εργοστασιακές 15άρες δίνονται μαζί με το αυτοκίνητο, το οποίο συνοδεύεται από όλα τα χαρτιά του και από πλήρες ιστορικό.

Ο ίδιος κλείνει την αγγελία λέγοντας πως «κάποιος μπορεί να βρει πολλά τα 100.000 δολάρια που ζητάω και κάποιος άλλος όχι, αλλά πώς να τιμολογήσεις ένα αυτοκίνητο το οποίο το περιποιείσαι για 20 χρόνια και είναι αψεγάδιαστο;».

Διαβάστε ακόμη: Ronaldo μας τρέλανες! Δείτε το νέο του αυτοκίνητο

Εμείς να του ευχηθούμε καλή τύχη στην πώλησή του.

Get it on Google Play Download on the App Store