Αυτόνομο Honda Type R ξυρίζει… το γκαζόν!

Είναι γνωστό πως η Honda εκτός από αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, μοτέρ για σκάφη και ιδιωτικά jet, κατασκευάζει και χλοοκοπτικά μηχανήματα τα οποία αποτελούν κορυφαία επιλογή. Μάλιστα κατέχει και το ρεκόρ για το πιο γρήγορο χλοοκοπτικό μηχάνημα στον κόσμο! Αυτή τη φορά παρουσίασε μία νέα εκδοχή της σειράς Miimo η οποία είναι αυτόνομη και δημιουργήθηκε για να τιμήσει τα 25 χρόνια του σήματος Type R.

Διαβάστε ακόμη: Πωλείται Nissan 240SX του 1997 σε απίστευτη κατάσταση

Το χλοοκοπτικό που βλέπουμε στις εικόνες είναι βαμμένο στο λευκό χρώμα Championship White (το οποίο συνοδεύει τα μοντέλα Type R), ενώ έχει και σχεδιαστικές επιρροές από το νέο Civic Type R τόσο στο εμπρός μέρος όσο και στο πίσω, καθώς έχει ακόμη και αεροτομή!

Μάλιστα υπάρχει και ακόμη μία έκδοσή του στα χρώματα της μοτοσυκλέτας CBR 900RR (Fireblade) καθώς και αυτή έχει επέτειο 25 ετών, από την πρώτη εμφάνισή της.

Δείτε επίσης: H μεμβράνη που εξαφανίζει τις γρατζουνιές από το αμάξωμα (+video)

Το επετειακό Miimo εφοδιάζεται με μπαταρία ιόντων-λιθίου και υπόσχεται να περιποιηθεί τον κήπο σας χωρίς να χρειάζεται να είστε από πάνω και να το κατευθύνετε προς κάποια κατεύθυνση, καθώς είναι εξοπλισμένο με αυτόνομη τεχνολογία και αναγνωρίζει το γκαζόν, προκειμένου να κινηθεί αναλόγως!

Get it on Google Play Download on the App Store