Μοναδική Ferrari σε άθλια κατάσταση, πωλήθηκε για τρελά λεφτά

Πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως ένα αυτοκίνητο σαν την εικονιζόμενη Ferrari Daytona, που είναι μοναδικό στο είδος του μπορεί να καταλήξει σε τέτοια άθλια κατάσταση. Πάλι καλά που βρέθηκε κάποιος να την πάρει στην κατοχή του και να την συνεφέρει.

Δείτε ακόμη: Τρακάρισμα… ανεκτίμητης αξίας! (+video)

Βέβαια για να την κάνει δική του χρειάστηκε να δώσει 1.8 εκ. ευρώ, ενώ μόνο αυτός ξέρει (και η Ferrari) πόσα ακόμη χρήματα θα χρειαστούν για την ανακατασκευή του μοντέλου. Όπως και να έχει όμως, το σημαντικό είναι πως το αυτοκίνητο θα σωθεί και αργά ή γρήγορα θα γνωρίσει και πάλι ένδοξες ημέρες.

Για την ιστορία να πούμε πως η Ferrari 365 GTB/4 Daytona κατασκευάστηκε σε 1.200 μονάδες, αλλά μόλις πέντε είχαν πλήρως αλουμινένιο αμάξωμα ενώ η εικονιζόμενη είναι και η μοναδική σε πολιτική έκδοση (μπορεί να κυκλοφορήσει στο δρόμο).

Διαβάστε επίσης: Έτσι βάζεις «εμπρός» χωρίς μπαταρία στο κλειδί (+video)

Η Ferrari 365 GB4/4 Daytona Berlinetta Alloy by Scaglietti, όπως είναι η πλήρης ονομασία της, κατασκευάστηκε τον Ιούνιο του 1969 και ανήκε στην οικογένεια του κυρίου Makoto Taki, στην κατοχή του οποίου βρισκόταν μέχρι πρότινος σε αποθήκη στην Ιαπωνία.

Get it on Google Play Download on the App Store