Tank με 500 ίππους από την Rezvani (+video)

Η Rezvani Motors είναι μία εταιρεία με αρκετά αμφιλεγόμενες δημιουργίες, η οποία αυτή την φορά αποκάλυψε το πρώτο της SUV το οποίο αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακό και παραπέμπει σε άρμα μάχης. Και αυτό το ξέρει καλά η Rezvani η οποία ονόμασε το μοντέλο της Tank.

Δείτε ακόμη: Ποιος 1.600άρης κινητήρας αποδίδει 680 άλογα;

Έτσι, μετά και από τη νέα αυτή προσθήκη στην γκάμα της, η Rezvani έχει πλέον δύο μοντέλα, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε και το Beast.

Εμφανισιακά, το Rezvani Tank μοιάζει πραγματικά με θωρηκτό, ενώ και ο εξοπλισμός του δεν διαφοροποιείται και πολύ καθώς διαθέτει night vision (νυχτερινή όραση δηλαδή) και θερμική κάμερα.

Από την άλλη, το εσωτερικό του ευτυχώς δεν είναι σε κάνει να νιώθεις πως βρίσκεσαι σε άρμα μάχης… Και αυτό γιατί ανοίγοντας τις αντικριστά ανοιγόμενες πόρτες, έρχεσαι αντιμέτωπος με μία πολυτελέστατη καμπίνα, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει έως πέντε άτομα.

Το Tank της Rezvani θα παίρνει πνοή είτε από έναν V6 3.6 λτ. με 285 ίππους και 353 Nm ροπής ή από έναν V8 6.4 λτ. ο οποίος αποδίδει 500 ίππους και 583 Nm ροπής.

Διαβάστε επίσης: Τα βενζινοκίνητα πέρασαν τα diesel μετά από πολλά χρόνια

Οι πρώτες παραδόσεις του θα γίνουν στις αρχές του 2018, ενώ η εταιρεία έχει ήδη αρχίσει να δέχεται παραγγελίες. Για την ιστορία να πούμε πως το Rezvani Tank κοστίζει περίπου 180.000 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store