Με μηνιαία συνδρομή οδηγείς ότι Porsche θέλεις!

Η Porsche, ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε η Audiαλλά και η Volvo σε κάποιες αγορές, δίνει την δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να δίνουν ένα ποσό κάθε μήνα (συνδρομή) και να οδηγούν όποιο μοντέλο θέλουν από την γκάμα της.

Δείτε ακόμη: «Νεκρά» στην κατηφόρα: Σωστό ή λάθος;

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αυτό ονομάζεται Porsche Passport και θα ξεκινήσει από τον ερχόμενο Νοέμβριο, αρχικά στην πόλη της Ατλάντα των ΗΠΑ. Τα μέλη του προγράμματος θα αποκτούν πρόσβαση σε όλα τα μοντέλα της Porsche και μέσω ειδικής εφαρμογής θα βλέπουν τη διαθεσιμότητα του στόλου.

Το πρόγραμμα γίνεται σε συνεργασία με την Clutch Technologies, LLC. και δεν υπάρχει χιλιομετρικός περιορισμός για το αυτοκίνητο που θα οδηγεί κάποιος. Ο συνδρομητής θα μπορεί να διαλέξει δύο πακέτα, το Launch και το Accelerate.

Το πρώτο έχει κόστος 2.000 δολάρια/μήνα και προσφέρει τη δυνατότητα οδήγησης μέχρι και 8 διαφορετικών Porsche. Το δεύτερο κοστίζει 3.000 δολάρια και δίνει πρόσβαση σε 22 μοντέλα της γερμανικής μάρκας (προσμετρούνται και οι διαφορετικές εκδόσεις ίδιων μοντέλων).

Διαβάστε επίσης: Δεν θα πιστεύεις πόσα χρόνια έκανε η Lexus για να φτιάξει αυτό το μπλε χρώμα

Όποιος θέλει να γίνει μέλος του Porsche Passport θα πρέπει να προκαταβάλει 500 δολάρια, ενώ θα έχει και ασφαλιστική κάλυψη!

Get it on Google Play Download on the App Store