Βελτιωμένο και αψεγάδιαστο Honda NSX σε δημοπρασία

Στην επερχόμενη δημοπρασία του οίκου Barret-Jackson, η οποία θα λάβει χώρα στο Las Vegas, ένα από τα τετράτροχα που θα δημοπρατηθούν θα είναι και αυτό το υπέροχο Honda (Acuraαν θέλετε, λόγω Αμερικής) NSX, το οποίο όχι μόνο είναι άψογο, αλλά έχει και αρκετά καλούδια. 

Δείτε ακόμη: Θα πάρουν εκατομμύρια από φανοποιείο για κακή επισκευή

Το συγκεκριμένο Honda NSX είναι μοντέλο του 1991 και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία ηχοσυστήματων και συστημάτων πολυμέσων Clarion η οποία φρόντισε να του τοποθετήσει το κορυφαίο σύστημα πολυμέσων NX807, το οποίο συνοδεύεται ακόμη και με κάμερα 360 μοιρών με ανιχνευτή laser.

Παράλληλα, το συγκεκριμένο Honda NSX έχει φίλτρο αέρος AEM, απολήξεις εξάτμισης της ίδιας εταιρείας, ανάρτηση coilover KWμε αμορτισέρ Variant 3, φρένα StopTech και υπέροχες ζάντες της Volk.

Το μοτέρ είναι 3.2 λτ. και με τη βοήθεια υπερσυμπιεστή αποδίδει 344 ίππους (είναι από το τελευταίο NSX του 2004, αφού από το εργοστάσιο είχε μοτέρ 3.0 λτ. 270 ίππων) και σε συνδυασμό με το εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο υπόσχεται 0-100 χλμ./ώρα σε περίπου 4,5 δλ.

Διαβάστε επίσης: Tηλεκατευθυνόμενο κάνει απίστευτα πράγματα (+video)

 Η δημοπρασία θα ολοκληρωθεί στις 21 Οκτωβρίου όποτε και θα μάθουμε τι τιμή έπιασε το υπέροχο αυτό Honda NSX.

Get it on Google Play Download on the App Store