Πωλείται Ferrari 288 GTO βασισμένη σε Toyota

Το Toyota MR2 φαίνεται πως είναι ιδιαιτέρως δημοφιλές σε όσους θέλουν να φτιάξουν μία ρέπλικα Ferrari, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο (δείτε εδώ την Ferrari που τράκαρε αλλά τελικά ήταν… Toyota). Ο ιδιοκτήτης αυτής της ιδιότυπης 288 GTO την έχει βγάλει στο ebay προς πώληση και ζητάει 33.500 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Βελτιωμένο και αψεγάδιαστο Honda NSX σε δημοπρασία

Προκειμένου να καταλήξει σε αυτό το αποτέλεσμα, ο ιδιοκτήτης του Toyota MR2, κατασκεύασε το αμάξωμα από fiberglass, πήρε γνήσιες ζάντες της Ferrari, όπως και εξατμίσεις, καθώς και γνήσια φώτα εμπρός αλλά και πίσω.

Από την άλλη, στο εσωτερικό έχει τοποθετήσει καθίσματα από το Mazda MX-5, προκειμένου να έχει αυτή την αίσθηση που ήθελε ο ίδιος, δερμάτινο τιμόνι και custom ταμπλό με διακόπτες και αεραγωγούς ειδικά κατασκευασμένους για την περίσταση. Τέλος για μοτέρ χρησιμοποίησε έναν V6 3.0 λτ. της Toyota (το γνήσιο μοντέλο έχει V8 2.8 λτ.)

Διαβάστε επίσης: Του πάτησε την Lamborghini και τον πάτησε κάτω… (+videos)

Από τις εικόνες που βλέπουμε τουλάχιστον, το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό, ειδικά όσον αφορά στο αμάξωμα και πιθανολογούμε πως δεν θα δυσκολευτεί να βρει αγοραστή, ειδικά αν ρίξει λίγο τις απαιτήσεις του…

Πηγή: ebay μέσω Carscoops

Get it on Google Play Download on the App Store