Έτσι παίζεις Tetris στον πίνακα οργάνων αυτοκινήτου (+video)

Αναμφίβολα το Tetris αποτελεί ένα από τα δημιουργήματα για τα οποία οι Ρώσοι μπορούν να είναι υπερήφανοι καθώς είναι ένα από τα πλέον κλασσικά puzzle video games (δημιουργήθηκε από τον Ρώσο προγραμματιστή Alexey Pajitnov). Έτσι, σκέφτηκαν να το βάλουν ως… bonus και σε ένα ρώσικο, επαγγελματικό μοντέλο.

Δείτε ακόμη: Toyota GT86 με 1.175 PS δεν ισιώνει πουθενά! (+video)

Αυτό είναι το GAZelle Next, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων και οι κατασκευαστές του έκρυψαν σε αυτό ένα… Tetris. Και γράφουμε «έκρυψαν» όχι τυχαία, καθώς για να εμφανιστεί το παιχνίδι στην οθόνη του πίνακα οργάνων πρέπει να κάνεις μία πολύ συγκεκριμένη διαδικασία.

Πρώτα πρέπει να έχεις τη μίζα στην θέση On, μετά να εκκινήσεις το μοτέρ, να ανάψεις τρεις φορές το δεξί φλας, να ανάψεις δύο φορές τη μεγάλη σκάλα, να πατήσεις πέντε φορές τον συμπλέκτη, να στροφάρεις μέχρι τις 3.000 σ.α.λ και μετά να γυρίσεις τον αριστερό διακόπτη του πίνακα οργάνων, μέχρι να εμφανιστεί το παιχνίδι!

Διαβάστε επίσης: Να τι γίνεται όταν ένα αυτοκίνητο πέφτει σε λακκούβα (+video)

Δείτε παρακάτω στο video που ακολουθεί, την όλη διαδικασία και πως φαίνεται το παιχνίδι στον πίνακα οργάνων του αυτοκινήτου αλλά και πως παίζεται…

Get it on Google Play Download on the App Store