Ξέρεις να παρκάρεις; Απέδειξέ το!

Σίγουρα πολλοί είναι αυτοί που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους, όταν η συζήτηση έρχεται στις οδηγικές τους ικανότητες, είτε αυτές έχουν να κάνουν με την  ταχύτητα, είτε με την δεξιοτεχνία και την ακρίβεια που απαιτεί το παρκάρισμα.

Δείτε ακόμη: Ford Sierra Cosworth RS500 θα σπάσει κάθε ρεκόρ τιμής

Τώρα μπορείς να αποδείξεις αν είσαι καλός, καθώς το πάντα δραστήριο και γεμάτο ιδέες Skoda Club Πελοποννήσου διοργανώνει ακόμη ένα πρωτότυπο event στο Λουτράκι αυτή τη φορά, καθώς τα μέλη αλλά και οι φίλοι του θα μπορέσουν τεστάρουν το νέο Citigo στο Citigo Parking Challence.

Συγκεκριμένα, όσοι συμμετέχουν στον διαγωνισμό του Skoda Club Πελοποννήσου θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε τρεις διαφορετικές δοκιμασίες. Παράλληλο παρκάρισμα με τρεις κινήσεις, οπισθογωνία χωρίς να πέσουν οι κώνοι και όπισθεν σε σχήμα σαλιγκαριού με τους κώνους να πρέπει να μείνουν ανέπαφοι.

Διαβάστε επίσης: Ευρωπαϊκη πρωτεύουσα βάζει χαράτσι στα παλιά ντίζελ – Έρχονται εξελίξεις

Μαζί με το event θα υπάρχει και μία παράλληλη εκδήλωση, καθώς θα γίνει η παρουσίαση του χωμάτινου καρτ SR, από την ομάδα της SR KARTCROSS. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Λουτράκι στην καφετέρια Waves, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 10:00 το πρωί.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store