Τράκαρε η μοναδική Pagani Zonda PS 760

Συνήθως τα μοναδικά και τα σπάνια αυτοκίνητα με αξία πολλών εκατομμυρίων ευρώ παραμένουν στα γκαράζ των ιδιοκτητών τους. Υπάρχουν ωστόσο και μερικοί που τα οδηγούν συχνά και μάλιστα στις συνθήκες που πρέπει.

Διοβάστε ακόμα: Η «απαγορευμένη» φωτογραφία του Pagani με τη νέα του Ferrari

Έτσι έπραξε και ο Peter Saywell, ιδιοκτήτης της μίας και μοναδικής – κυριολεκτικά – Pagani Zonda PS 760 που αποφάσισε να την οδηγήσει σε πίστα στην Αγγλία συμμετέχοντας σε track day το οποίο μάλιστα διοργανώνονταν από τον ίδιο τον Saywell. Ωστόσο λόγω και του ολισθηρού οδοστρώματος το αυτοκίνητο είχε έξοδο από το δρόμο στον αυτοκινητόδρομο και ενώ κατευθύνονταν στην πίστα με αρκετές υλικές μόνον ζημιές.

Το εμπρόσθιο τμήμα της Pagani Zonda PS 760 αποκολλήθηκε από το αμάξωμα ενώ και το πίσω μέρος έχει υποστεί αρκετά μεγάλη παραμόρφωση. Το αυτοκίνητο θα οδηγηθεί στα κεντρικά της Pagani στην Ιταλία για επισκευή.

Δείτε ακόμα: Διαλύοντας Nissan GT-R (+videos)

Σίγουρα όμως ο Peter Saywell δεν θα αγχωθεί ιδιαίτερα για το ύψος του… λογαριασμού καθώς είναι ένας αρκετά μεγάλος συλλέκτης με αρκετά και ακριβά αυτοκίνητα όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο. 

Get it on Google Play Download on the App Store