Ποιο είναι το φθηνότερο μοντέλο της Jaguar στην Ελλάδα;

Η Jaguar τα τελευταία χρόνια έχει επεκτείνει αρκετά τη γκάμα των μοντέλων της παρουσιάζοντας αυτοκίνητα σε μικρότερες κατηγορίες που παράλληλα είναι και πιο προσιτά. Ποιο είναι όμως το φθηνότερο μοντέλο της βρετανικής φίρμας που πωλείται πλέον στην ελληνική αγορά και μάλιστα με κινητήρα πετρελαίου;

Η απάντηση είναι η Jaguar E-Pace, το μικρότερο SUV που έχει παρουσιάσει η Jaguar, η οποία στην έκδοση E-Pace D150 με κίνηση στους δύο τροχούς και ισχύ 150 ίππων πωλείται στην τελική τιμή των 40.900€ με την ανώτατη προτεινόμενη λιανική τιμή προ φόρων να βρίσκεται στις 25.700 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα: H ισχυρότερη Jaguar sedan έχει τελική 300 χλμ./ώρα (+video)

Όσοι επιθυμούν κινητήρα βενζίνης – επίσης με χωρητικότητα 2 λίτρων – για την Jaguar E-Pace θα πρέπει να επιλέξουν την έκδοση E-Pace P240 με κίνηση σε όλους τους τροχούς, αυτόματο κιβώτιο και 249 ίππους η οποία έχει τιμή 52.600 ευρώ.

Στο βασικό της εξοπλισμό η Jaguar E-Pace μεταξύ άλλων διαθέτει ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, προβολείς LED, θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, υφασμάτινα μπροστινά καθίσματα με 8 ρυθμίσεις, οθόνη Touch Pro 10 ιντσών, σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης, πίσω κάμερα, cruise control, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας (Lane Keep Assist), σύστημα παρακολούθησης κατάστασης οδηγού (Driver Condition Monitor) καθώς και μπροστινό και πίσω σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης.

Ο κινητήρας πετρελαίου της πιο οικονομικής Jaguar που πωλείται πλεόν στην Ελλάδα, της Jaguar E-Pace D150 είναι χωρητικότητας 2lt και αποδίδει ισχύ 150 ίππων και ροπή 38.6 χλγρμ. Το μοντέλο σημειώνει επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα σε 10.1 δλ. και τελική ταχύτητα 199 χλμ/ώρα έχοντας παράλληλα μέση κατανάλωση 4.9 λτ/100χλμ και εκπομπές ρύπων 129 γρ/χλμ. Τα τέλη κυκλοφορίας της για το 2017 αγγίζουν τα 154.8 ευρώ.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις τιμές και τις εκδόσεις της Jaguar E-Pace.

*Η φωτογραφία του εσωτερικού είναι με αυτόματο κιβώτιο

Δείτε ακόμα: Ανανέωση για την Jaguar F-Type

Get it on Google Play Download on the App Store