Βρέθηκε παρατημένο σε δάσος Honda NSX

Φανταστείτε να έχετε βγει για βόλτα σε ένα δάσος με πυκνή βλάστηση και ξαφνικά να βλέπετε μπροστά σας καλυμμένο με φύλλα και μέσα σε φτέρες ένα πρώτης γενιάς NSX! Όσο απίστευτο και αν ακούγεται έγινε σε δάσος της Αγίας Πετρούπολης, Ρωσία, όπου ένα τέτοιο θρυλικό σπορ μοντέλο της Honda ήταν παρατημένο και ξεχασμένο από προσώπου γης για πολλά χρόνια.

Δείτε επίσης: Οι Τούρκοι ετοιμάζουν τη δική τους μάρκα αυτοκινήτου

Άγνωστο παραμένει πώς αυτό το υπέροχο αυτοκίνητο βρέθηκε εκεί, ωστόσο δεν αποκλείεται να είχε κλαπεί και να πετάχτηκε στο δάσος. Τα καλά νέα πάντως είναι ότι εκτός από το ότι βρέθηκε, αγοράστηκε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του, ωστόσο τα άσχημα νέα είναι ότι δεν έχει κινητήρα. Το συγκεκριμένο Honda NSX του 1992 πωλούνταν πριν από επτά ή οκτώ χρόνια για λιγότερο από ένα εκατομμύριο ρούβλια (περίπου 14.500 ευρώ), αλλά από εκεί και μετά κανείς δεν γνωρίζει τι έγινε.

Ο νέος κάτοχός του το περιποιήθηκε και του αφαίρεσε τις βρωμιές που είχε μαζέψει όλα αυτά τα χρόνια που ήταν ξεχασμένο στη φύση. Άγνωστο όμως παραμένει αν θα μεταπωληθεί ή θα του τοποθετηθεί κινητήρας για να βγει ξανά στους δρόμους.

Δείτε επίσης: Το μοτέρ του νέου Civic Type R σε Civic του 1992 (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store