Παλιά αλλά… καινούργια και σαγηνευτική Porsche 911!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία Singer (Singer Vehicle Design) η πλήρης ονομασία της, εντυπωσιάζει με τα δημιουργήματά της, παρόλα αυτά, αυτή τη φορά πραγματικά παρουσίασε ένα αυτοκίνητο σαγηνευτικό, το οποίο δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Δείτε ακόμη: Ford Focus RS δεύτερης γενιάς πωλήθηκε ακριβότερα από το καινούργιο

Ο λόγος για την εικονιζόμενη, καταπράσινη Porsche (DLS είναι η ονομασία της και προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Dynamics Lightweight Study), η οποία βασίζεται στην 964 της δεκαετίας του 1990, παρόλα αυτά μόνο η αρχιτεκτονική της είναι ίδια, καθώς όλα τα άλλα μέρη είναι διαφοροποιημένα.

Συγκεκριμένα, το αερόψυκτο μπόξερ μοτέρ της 3.6 λτ. αποτελεί συνεργασία με την Williams και η χωρητικότητά του έφτασε στα 4.0 λτ. ενώ η απόδοσή του τους 500 ίππους. Το κιβώτιό της είναι χειροκίνητο, έξι σχέσεων κατασκευής Hewland, ενώ χάρη στην εκτεταμένη χρήση ελαφρών υλικών το βάρος της περιορίζεται στα 990 κιλά.

Όπως είναι εμφανές, αλλαγές υπάρχουν και στο αμάξωμά της, με νέας τεχνολογίας φώτα εμπρός αλλά και πίσω, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, νέα εξάτμιση με δύο απολήξεις, αεροδυναμικό διαχύτη και αεροτομή στο πίσω μέρος καθώς και νέες ζάντες της BBS σε κλασσικό σχέδιο.

Διαβάστε επίσης: Λύση στη μετακίνηση των Ιστορικών Αυτοκινήτων

Η παραγωγή της θα είναι φυσικά περιορισμένη και θα σταματήσει στις 75 μονάδες!

Get it on Google Play Download on the App Store