Πότε ανοίγουν οι παραγγελίες για το DS 7 Crossback

Το νέο μεσαίο πολυτελές SUV μοντέλο DS 7 Crossback το οποίο έκανε ελληνική πρεμιέρα στην έκθεση «Αυτοκίνηση Fisikon 2017», θα διατεθεί σύντομα και στην αγορά της χώρα μας. Συγκεκριμένα, οι πρώτες παραγγελίες για το αυτοκίνητο θα ξεκινήσουν στις αρχές του νέου έτους, ενώ οι πρώτες παραδόσεις θα είναι στα μέσα του β’ τριμήνου του 2018. Μάλιστα, από το 2018 θα λειτουργήσει και το πρώτο DS Store στην Αθήνα.

Δείτε ακόμη: O Chris Harris τρακάρει την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio (+video)

Το μήκους 4.573 χλστ. DS 7 Crossback που ξεχωρίζει με τον έντονα διαφορετικό, πολυτελή χαρακτήρα του, ενσαρκώνει την γαλλική πρωτοπορία και τεχνογνωσία, προβάλλοντας μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά. Οι ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, η ξεχωριστή αίσθηση άνεσης και υψηλής ποιότητας υλικών στο εσωτερικό, αποκαλύπτουν την διαφορετική προσέγγιση της μάρκας DS στον τομέα της πολυτελούς μετακίνησης και της τεχνολογικής υπεροχής. Το ρολόι της BRM Chronographs, δεσπόζει στην κεντρική κονσόλα προδίδοντας αίγλη στο αυτοκίνητο. Επιπλέον, οι δύο ψηφιακές οθόνες 12 ιντσών καλύπτουν τις ανάγκες της ψυχαγωγίας και της πληροφόρησης του οδηγού ενώ ταυτόχρονα τον ενημερώνουν για τις λειτουργίες του αυτοκινήτου. Σε συνδυασμό με τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, προσφέρουν μια απολαυστική εμπειρία οδήγησης.

Το υψηλό τεχνολογικό του υπόβαθρο ενισχύουν το Σύστημα Νυχτερινής Ορατότητας (Night Vision) και το Σύστημα Active Scan Suspension, που «σκανάρει» το δρόμο και προσαρμόζει την ανάρτηση επιτυγχάνοντας βέλτιστο επίπεδο άνεσης στους επιβάτες.

Δείτε ακόμη: Πως να αποζημιωθείς για κατεστραμμένο αυτοκίνητο λόγω πλημμύρας

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει πέντε μηχανικά σύνολα. Οι εκδόσεις βενζίνης είναι οι 1.6 λτ. PureTech 180, 1.6 λτ. PureTech 225 και οι πετρελαίου 1.5 λτ. BlueHDi 130 και 2.0 BlueHDi 180. Στην κορυφή της γκάμας τοποθετείται το DS 7 με το υβριδικό σύστημα E-TENSE συνδυαστικής ισχύος 300 ίππων, το οποίο αποτελείται από βενζινοκινητήρα 200 ίππων και δύο ηλεκτρικά μοτέρ, προσφέροντας κίνηση και στους δύο άξονες.

Get it on Google Play Download on the App Store