Σε 50 χρόνια αγόρασε 16 Volkswagen

Σίγουρα όλοι μας λίγο πολύ έχουμε μία συμπάθεια για κάποια μάρκα αυτοκινήτου ή και περισσότερες. Και κάποιοι αυτή την συμπάθειά τους τη μεταφράζουν σε πελατειακή σχέση, όπως η κυρία KarinWilsonη οποία εδώ και 50 χρόνια αγοράζει μόνο μοντέλα της Volkswagen.

Δείτε ακόμη: Ξέχασε που πάρκαρε στα 56 του και βρήκε το αυτοκίνητο στα… 76 του!

Το πρώτο αυτοκίνητο της κυρίας Wilson ήταν ένα VW Beetle το 1967 και από τότε μέχρι σήμερα έχει αγοράσει συνολικά 16 αυτοκίνητα της γερμανικής μάρκας. Συνολικά έχουν περάσει από τα χέρια της δύο Beetle, τρία Golf και έντεκα Polo. Polo είναι και το τελευταίο της απόκτημα και μάλιστα στην έκδοση R-Line με μοτέρ 1.2 λτ. TSI.

Η ίδια λέει πως «μου αρέσουν τα VW. Σου παρέχουν το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς και αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Η φήμη της VW για αξιόπιστα αυτοκίνητα έχει επιβεβαιωθεί πλήρως και για αυτό είμαι πιστή πελάτης της μάρκας, ενώ το σέρβις από όλους τους ντίλερ ήταν πάντοτε εξαιρετικό».

Φυσικά ο αντιπρόσωπος της VW στο York της Βρετανίας ετοίμασε μία μικρή εκδήλωση για την παράδοση του αυτοκινήτου στην κυρία Wilson, από όπου και η φωτογραφία που βλέπετε πιο πάνω.

Διαβάστε επίσης: Πότε ανοίγουν οι παραγγελίες για το DS 7 Crossback

Εμείς να ευχηθούμε στην κυρία Wilson να ζήσει πολλά χρόνια ακόμη και να είναι καλά να πάρει και άλλα τόσα VW!

Get it on Google Play Download on the App Store