Οι τιμές του Honda Civic Type R στην Ελλάδα

Το πολυπόθητο Honda Civic Type R βρίσκεται πλέον στην χώρα μας με τις τιμές του να έχουν πλέον ανακοινωθεί και επισήμως. Συγκεκριμένα, το ιαπωνικό θηρίο διατίθεται πλέον και στην Ελλάδα σε δύο εκδόσεις, την «απλή» και την GT.

Δείτε ακόμη: Honda Civic Type R καταβροχθίζει ότι βρεθεί στο διάβα του… (+video)

Η τιμή αφετηρίας του Honda Civic Type R λοιπόν είναι στα 49.740 ευρώ, ενώ η τιμή του Honda Civic Type R GT είναι στα 53.650 ευρώ.

Οι δύο εκδόσεις του Honda Civic Type R έχουν εξοπλιστικές διαφορές, με την πιο ακριβή (GT) να διαθέτει επιπλέον της έκδοσης Type R  πληροφόρηση τυφλού σημείου, διζωνικό κλιματισμό, εσωτερικό καθρέφτη με αυτόματη σκίαση, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός, ηλεκτρικά αναδιπλούμενος εξωτερικούς καθρέφτες, φως στο ντουλαπάκι του συνοδηγού, πλοήγηση και μπροστινά φώτα ομίχλης LED.

Θυμίζουμε πως το νέο Honda Civic Type R, το οποίο έχει το ρεκόρ για το ταχύτερο προσθιοκίνητο στο Nurburgring εφοδιάζεται με 2.0 λτ. υπερτροτφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα, ο οποίος αποδίδει 320 ίππους και 400 Nm ροπής και για να περάσει η κίνηση στους εμπρός τροχούς συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και μπλοκέ διαφορικό.

Το νέο Honda Civic Type R έχει τρία προγράμματα οδήγησης, τα Comfort, Sport και +R (για οδήγηση στην πίστα) τα οποία ρυθμίζουν το βάρος του τιμονιού, την ανάρτηση και την απόκριση του γκαζιού, ενώ παρεμβαίνουν παράλληλα στα συστήματα ελέγχου πρόσφυσης και ευστάθειας.

Διαβάστε επίσης: Το νέο Honda Civic Type R πιάνει τα 283 χλμ./ώρα (+video)

Το νέο Honda Civic Type R κατασκευάζεται στην γραμμή παραγωγής της Honda στο Σουίντον της Αγγλίας, δίπλα στο Honda Civic 10ης γενιάς και είναι διαθέσιμο κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Get it on Google Play Download on the App Store