Η τιμή του Opel Insignia GSi 260 PS στην Ελλάδα

Το Opel Insignia GSi είναι το αυτοκίνητο το οποίο επαναφέρει το θρυλικό λογότυπο στην ζωή και στην γκάμα της γερμανικής μάρκας. Πλέον, το αυτοκίνητο μπορεί να το παραγγείλει κανείς και στην χώρα μας με την τιμή του να είναι στα 44.350 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Opel Grandland: Πρώτη βελτίωση από τον Irmscher

Θυμίζουμε πως το Opel Insignia GSi πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Tο Opel Insignia GSi Grand Sport εφοδιάζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2.0 λτ. 260 ίππων και 400 Nm ροπής, ο οποίος χαρίζει 0-100 χλμ./ώρα σε 7,3 δλ. και τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα.

Το Opel Insignia GSi Grand Sport διαθέτει FlexRide, σύστημα που προσαρμόζει τα αμορτισέρ και το σύστημα διεύθυνσης σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Η μονάδα ελέγχου μεταβάλλει επίσης την απόκριση του πεντάλ του γκαζιού και τα σημεία αλλαγών του οκτατάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του τα προγράμματα Standard, Tour και Sport. Ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα, η απόκριση του συστήματος διεύθυνσης και του γκαζιού είναι ακόμα πιο άμεση. Αποκλειστικά με το GSi προσφέρεται το Competition mode, που ενεργοποιείται μέσω του μπουτόν ESP.

Διαβάστε επίσης: Η Opel στην εποχή PSA (Νέα Μοντέλα, Κινητήρες, Εργοστάσια)

Επίσης εφοδιάζεται με προσαρμοζόμενη τετρακίνηση (adaptive AWD) με έλεγχο κατανομής ροπής (torque vectoring), ελαστικά Michelin Pilot Sport 4 S και οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο που επιτρέπει μηχανικές αλλαγές σχέσεων μέσω των χειριστηρίων του τιμονιού.

Get it on Google Play Download on the App Store