Το πιο χριστουγεννιάτικο αυτοκίνητο είναι ελληνικό! (+video)

Η Ford Motor Ελλάς δημιούργησε το πιο… χριστουγεννιάτικο αυτοκίνητο που έχουμε δει αυτές τις γιορτινές ημέρες, μεταμορφώνοντας ένα Ranger σε ένα σύγχρονο «έλκηθρο» με το οποίο ο Άγιος Βασίλης χάρισε χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Χαζηκυριάκειο Ίδρυμα στον Πειραιά.


Δείτε ακόμη: Τα 50 best seller αυτοκίνητα στην Ευρώπη το 2017

Το Ford Ranger Wildtrack μεταμορφώθηκε σε «χριστουγεννιάτικο έλκηθρο» και μάζεψε δώρα από τους εργαζομένους της Ford στην Ελλάδα. Πριν το τελικό του προορισμό, ο Άγιος Βασίλης της Ford με το Ranger Wildtrack, φρόντισε να περάσει και να μαζέψει από τη Ford Motor Ελλάς και όλους τους Επίσημους Εμπόρους Ford, τα «δώρα» τα οποία πρόσφεραν οι εργαζόμενοι που δέχθηκαν με χαρά να συμβάλουν ώστε να γίνει πράξη η όλη ιδέα.

Το εορταστικό Ford Ranger Wildtrack, έχοντας γεμίσει την καρότσα του από δώρα, πέρασε από το κέντρο της πόλης και έδωσε το δικό του εορταστικό τόνο στους ήδη γιορτινά στολισμένους δρόμους.

«Θελήσαμε έτσι να δώσουμε χαρά, δημιουργώντας εορταστική διάθεση με το σύγχρονο έλκηθρό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Νοταράς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς. «Ταυτόχρονα θελήσαμε να προτρέψουμε, όλους όσους έχουν την άνεση, να προσφέρουν και να συνδράμουν με ότι μπορούν, για να βοηθήσουμε τα παιδιά να γιορτάσουν ποιο ξέγνοιαστα αυτές τις ημέρες. Εύχομαι από καρδιάς και από τη μεγάλη «οικογένεια» της Ford, Καλές Γιορτές και Υγεία».

Η «οικογένεια» της Ford φρόντισε να καλύψει το κόστος γραφικής ύλης και τροφίμων, μέσα από μία λίστα, που είχε παραδοθεί από τους υπεύθυνους του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος. Παράλληλα, συγκεντρώθηκαν μετρητά για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, βιβλία, παιχνίδια και ελαφρώς μεταχειρισμένα ρούχα για τα κορίτσια, τα οποία φιλοξενεί το Ίδρυμα.

Διαβάστε επίσης: Το τέλειο VW Amarok

«Όλοι εμείς σήμερα στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, Διοίκηση και εργαζόμενοι συνεχίζουμε ένα έργο 127 χρόνων στην παιδική μέριμνα και είμαστε ευγνώμονες που για άλλη μια φορά, η ιδιωτική πρωτοβουλία, η Ford Motor Ελλάς, μέσω του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, πιστεύει και στηρίζει το έργο μας», δήλωσε η Αναστασία Κατσιλιέρη, Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος. «Οι πράξεις συμπαράστασης θεωρούμε ότι στις σημερινές εποχές θα πρέπει να αναδεικνύονται  ώστε να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Ευχαριστούμε ολόψυχα για την συμπαράστασή σας στο έργο μας και ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας και στο μέλλον».

Get it on Google Play Download on the App Store