Αυτό το λάδι διαρκεί 30.000+ χλμ. (+video)

Πολλά έχουμε ακούσει σχετικά με την αλλαγή των λαδιών στον κινητήρα του αυτοκινήτου μας και σίγουρα όσοι νοιαζόμαστε και σεβόμαστε το μοτέρ μας δεν περιμένουμε πάνω από 7.000 χλμ. για να αλλάξουμε λάδια, ειδικά όταν κινούμαστε συνέχεια στην πόλη. Υπάρχει όμως μια εταιρεία που λέει πως το λάδι της διαρκεί πάνω από 30.000 χλμ. ή έναν χρόνο.

Δείτε ακόμη: Nissan Micra παίζουν μπάλα στην Ελλάδα! (+video)

Αυτή δεν είναι άλλη από την Mobil η οποία έχει στην γκάμα της το Mobil 1 Annual Protection, το οποίο σύμφωνα με την ίδια μπορεί να αλλάζεται κάθε 30.000 χλμ. ή έναν χρόνο. Το συγκεκριμένο λάδι είναι διαθέσιμο σε 0W-20, 5W-20 και 5W-30 και πιο κάτω θα δούμε μέσω του καναλιού στο youtube «Engineering Explained», πως δημιουργείται το συγκεκριμένο λάδι αλλά και τις δοκιμασίες ελέγχου τις οποίες περνάει.

Φυσικά, ότι και να ισχυρίζεται μία εταιρεία για το προϊόν της εμείς καλό είναι να ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή του αυτοκινήτου μας.

Διαβάστε επίσης: Είναι λάθος να μην ξεκινάμε με πρώτη;

Ας δούμε λοιπόν το ενδιαφέρον videο πιο κάτω. Όσοι δεν γνωρίζετε αγγλικά μπορείτε να ενεργοποιήσετε υπότιτλους και αυτόματη μετάφραση στην γλώσσα που επιθυμείτε.

Get it on Google Play Download on the App Store