Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο μοντέλο στην ιστορία της Alfa Romeo

Είναι πλέον επίσημο. Στελέχη της Alfa Romeo επιβεβαίωσαν τις φήμες που ήθελαν την ιταλική μάρκα να ετοιμάζει νέο, μεγάλο SUV, το οποίο μάλιστα θα είναι και το μεγαλύτερο αυτοκίνητο που έχει φτιάξει ποτέ η ιταλική μάρκα.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το λάδι που διαρκεί 30.000+ χλμ. (+video)

Συγκεκριμένα, το νέο SUV της Alfa Romeo θα είναι το πρώτο από τρία νέα αυτοκίνητα που θα παρουσιάσει η ιταλική μάρκα, ενώ θα είναι και το πρώτο το οποίο θα διαθέτει υβριδική τεχνολογία που θα βοηθά το μεγάλο SUV να έχει περισσότερους από 400 ίππους και παράλληλα λογική κατανάλωση και εκπομπές CO2, από 2.0 λτ. υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα.

Οι παραπάνω αποκαλύψεις έγιναν σε βρετανικό μέσο από τον τεχνικό διευθυντή της Alfa Romeo, τον κύριο Roberto Fedeli, ο οποίος δήλωσε πως «η Stelvio είναι ένα εξαιρετικό δείγμα του DNA της Alfa Romeo, το οποίο θα το δούμε και σε μεγαλύτερη έκδοση».   

Διαβάστε επίσης: Αυξήσεις στα διόδια στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου από 1η Ιανουαρίου

Το νέο, μεγάλο SUV της Alfa Romeo αναμένεται να είναι έτοιμο κοντά στο 2020 και σκοπός του είναι να τα βάλει με μοντέλα όπως το Audi Q7. Λίγο μετά από αυτό θα δούμε την αντικαταστάτη της Giulietta και θα ακολουθήσει το ολοκαίνουργιο 4C.

Πιο πάνω βλέπουμε πως θα μοιάζει το μεγάλο SUV της Alfa Romeo σε ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα.

Get it on Google Play Download on the App Store