Ανάκληση Audi για A4, A5 και Q5

H Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία KOSMOCAR A.E., γενικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Audi στην Ελλάδα, σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραµµα προληπτικού ελέγχου αυτοκινήτων Audi µοντέλα Α4, Α5 και Q5.

Δείτε ακόμα: Όταν το Audi SQ5 έπεσε στα χέρια του ABT

Η συγκεκριµένη ενέργεια αφορά σε 131 οχήµατα, µοντέλα ετών 2011 έως 2016. Σύµφωνα µε τον κατασκευαστή, µπορεί να προκύψει βλάβη του συµπληρωµατικού θερµαντικού στοιχείου του συστήµατος κλιµατισµού σε αυτοκίνητα κατασκευασµένα σε ένα περιορισµένο χρονικό διάστηµα. Σε σπάνιες περιπτώσεις αυτό µπορεί να επιφέρει ζηµιές από υπερθέρµανση ή ακόµα και πυρκαγιά.

Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα. Οι κάτοχοι των επηρεαζόµενων οχηµάτων θα ενηµερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτηµένους Συνεργάτες Service Audi της εταιρείας KOSMOCAR A.E. για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή Audi A5 2.0 TDI S tronic

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε το Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών AUDI στο τηλέφωνο 210 9981200 από 09.00 – 18.00 καθηµερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.

Get it on Google Play Download on the App Store