Το αυτοκίνητο που έκαψε… 1.400 αυτοκίνητα (+video)

Απίστευτη πυρκαγιά ξέσπασε σε χώρο στάθμευσης το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, η οποία ξεκίνησε από αυτοκίνητο και άφησε πίσω της τρεις τραυματίες και 1.400 αυτοκίνητα κατεστραμμένα…

Δείτε ακόμη: Κάθε πότε αγοράζουν νέο αυτοκίνητο οι Έλληνες;

Το γκαράζ βρισκόταν κοντά στην Echo Arena του Λίβερπουλ και σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε από τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, ξεκίνησε από τον κινητήρα ενός Land Rover Discovery.

Το βρετανικό μοντέλο βρισκόταν στον δεύτερο όροφο του γκαράζ και η φωτιά γρήγορα εξαπλώθηκε σε όλο το κτήριο καταστρέφοντας 1.400 αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της πυροσβεστικής του Μερσισάιντ, Dan Stephens, η έλλειψη συστήματος πυρόσβεσης συνέβαλε στην ταχύτατη εξάπλωσή της και μόνο κάποια αυτοκίνητα στις γωνίες του κτηρίου κατάφεραν να γλιτώσουν.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία όπως μπορείτε να δείτε και πιο κάτω ήταν εξαιρετικά δυνατή, χρειάστηκε να επιχειρήσουν 12 πυροσβεστικά, τρία αεροπλάνα και 85 πυροσβέστες.

Διαβάστε επίσης: Έτσι φτιάχνει 100 μοτέρ την ημέρα η Toyota (+video)

Εκτός από τις υλικές ζημιές υπήρξαν και τρεις άνθρωποι οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, οι δύο με αναπνευστικά προβλήματα και μία κυρία με τραυματισμό στο χέρι, που απέκτησε κατά την προσπάθειά της να ξεφύγει από τις φλόγες.

Get it on Google Play Download on the App Store