Πωλείται κινητήρας από Ferrari LaFerrari με 32 χιλιόμετρα!

Ένα από τα πιο ποθητά και ακριβά υπεραυτοκίνητα στον πλανήτη, είναι η άκρως εντυπωσιακή σε κάθε επίπεδο Ferrari LaFerrari. Για να παραγγείλει τώρα κάποιος μια καινούργια LaFerrari είναι αδύνατο, αφού τόσο οι 500 LaFerrari Coupe, όσο και οι 210 «ανοιχτές» LaFerrari Aperta έχουν πωληθεί. Μόνο ως μεταχειρισμένη μπορεί να βρει όποιος μπορεί να διαθέσει γύρω στα 3-4 εκατομμύρια ευρώ και άνω.

Διαβάστε ακόμη: Αυτόματα κιβώτια: Δεν είναι όλα ίδια. Μάθε τα πάντα για αυτά

Αν πάλι κάποιος ψάχνει αμεταχείριστο κινητήρα από LaFerrari με μόλις 32 χιλιόμετρα, τότε αυτή είναι μία μοναδική… ευκαιρία. Το εικονιζόμενο μοτέρ πωλείται μέσω του ebay στην τιμή των 385.000 δολαρίων (319.635 ευρώ), ενώ η προσφορά λήγει στις 25 Ιανουαρίου. Τώρα για το αν αυτός ο κινητήρας μπορεί να τοποθετηθεί σε άλλο αυτοκίνητο δεν αποκλείεται, όμως όποιος το αγοράσει δεν θα πρέπει να ξεχνά ότι εκτός από τον θερμικό κινητήρα υπάρχει και ηλεκτρικό μοτέρ.

Να υπενθυμίσουμε ότι το υβριδικό σύνολο της LaFerrari αποτελείται από ένα 6.3 λτ. V12 κινητήρα ισχύος 800 ίππων και 700 Nm ροπής και ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 163 ίππων (συνδυαστική ισχύς 963 ίππων και 900 Nm ροπής), το οποίο προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα πάνω από 350 χλμ./ώρα.

Διαβάστε ακόμη: Έτσι φτιάχνει 100 μοτέρ την ημέρα η Toyota (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store