Αυτή είναι η νέα BMW Σειρά 8. Διέρρευσαν εικόνες της

Ξέρουμε εδώ και αρκετό καιρό πως η BMW ετοιμάζει την Σειρά 8, αλλά δεν είχαμε δει, με εξαίρεση πρωτότυπα μοντέλα και ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, πως θα μοιάζει. Αυτό πλέον αλλάζει, καθώς διέρρευσαν εικόνες της οι οποίες την δείχνουν στην τελική της μορφή.

Δείτε ακόμη: Εύκαμπτη ζάντα που δεν σπάει από την Michelin (+video)

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται το site bimmerpost.com το οποίο έδωσε και τις εικόνες στην δημοσιότητα. Το αυτοκίνητο είναι σε εσωτερικό χώρο και η κουκούλα έχει αφαιρεθεί προκειμένου να φανεί το αυτοκίνητο.

Και όπως φαίνεται και από τις δύο εικόνες, οι οποίες δεν είναι και ότι καλύτερο σε ποιότητα αλλά αφήνουν αρκετά στα αδιάκριτα βλέμματα, το εμπρός μέρος είναι ιδιαιτέρως επιθετικό, με μεγάλη μάσκα, μακρύ και πλατύ καπό και πόρτες χωρίς πλαίσιο παραθύρου.

Το πίσω μέρος προφανώς και δεν το κολακεύει η συγκεκριμένη εικόνα, παρόλα αυτά φαίνονται ξεκάθαρα οι γραμμές, τα φώτα, ο προφυλακτήρας και οι δύο απολήξεις εξατμίσεων. Αυτό όμως είναι πιο σημαντικό είναι πως φαίνεται το 850i στα δεξιά του πίσω μέρους και το xDrive στα αριστερά.

Διαβάστε επίσης: Κόβει τα diesel η Toyota; Δείτε από πού έγινε η αρχή

Επομένως θα έχει και τετρακίνητες εκδόσεις και ελπίζουμε V12 κάτω από το καπό της. Για το τέλος να πούμε πως εκτός από την coupe/convertible έκδοση που πιθανότατα βλέπουμε εδώ (δεν μπορούμε να πούμε ξεκάρατα από τις εικόνες αν πρόκειται για αυτό), θα υπάρχει Σειρά 8 Coupe με δύο ή τέσσερις πόρτες.

Get it on Google Play Download on the App Store