Μουσείο της Toyota στη Γερμανία με πολλά μοντέλα

Η Toyota άνοιξε πριν από λίγο καιρό ένα μοναδικό μουσείο στη Γερμανία με τη δική της συλλογή με ιστορικά αλλά και αγωνιστικά της μοντέλα. Η συλλογή περιλαμβάνει 70 κομμάτια, άλλα λιγότερο και άλλα πολύ περισσότερο σπάνια, άλλα χωρίς μεγάλη αξία και άλλα με αξία εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Διαβάστε ακόμα: Ήρθε το Toyota Hilux Edition 50 (τιμή και εξοπλισμός)

Ανάμεσα σε αυτά υπάρχουν σχεδόν όλες οι γενιές Corolla, πολλές από τις λιμουζίνες, αυτοκίνητα πόλης, εκτός δρόμου, τετρακίνητα και βεβαίως σπορ κατασκευές. Ξεχωρίζουμε μοντέλα όπως είναι το 2000 GT του 1965, η Celica Supra του 1984, το MR 2 του 1986, τα Land Cruiser της δεκαετίας του 70’, τα πρωτότυπα του Le Mans, το μονοθέσιο που αγωνίστηκε στην Φόρμουλα 1 καθώς και την Corolla WRC.

Δείτε ακόμα: Toyota Yaris 1.5 λτ. 111 HP από 12.610 ευρώ

Η Toyota Collection όπως ονομάζεται βρίσκεται στην Κολωνία της Γερμανίας και είναι ανοιχτή ελεύθερα προς το κοινό από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα εκθέματα κάντε κλικ εδώ. Αν πάλι τύχει να βρεθείτε κοντά στο μουσείο αυτό της Toyota μη χάσετε την ευκαιρία να το επισκεφθείτε.

Get it on Google Play Download on the App Store