Ο Mr. Bean πουλά τα αυτοκίνητά του

Ο Βρετανός ηθοποιός Rowan Atkinson, δημοφιλής ως Mr. Brean, είναι γνωστός για την λατρεία που έχει για τα αυτοκίνητα. Μεταξύ πολλών άλλων είχε και μία McLaren F1 την οποία και είχε τρακάρει ενώ πρόσφατα την πούλησε. Στην περίπτωση που δεν προλάβατε να καταθέσετε προσφορά για την McLaren τώρα έχετε μία δεύτερη ευκαιρία να αποκτήσει κάποιο από τα αυτοκίνητα της συλλογής του Atkinson.

Διαβάστε ακόμα: Πωλείται το Subaru Legacy του Vatanen από το Ράλλυ Ακρόπολις

Αυτήν τη φορά πρόκειται για δύο μοντέρνα κλασικά αυτοκίνητα. Ο λόγος για μία Mercedes 500E κατασκευής του 1993 καθώς και για μία Lancia Thema κατασκευής του 1989. Αμφότερα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό.

Η Mercedes 500E έχει καλύψει μόλις 85.000 χιλιόμετρα, διαθέτει ταπετσαρία από γκρι ύφασμα, διακοσμητικό ξύλο καρυδιάς καθώς και δερμάτινο τιμόνι. Η Lancia Thema διαθέτει βεβαίως τον V8 κινητήρα της Ferrari και ο ηθοποιός στα οκτώ χρόνια που την διαθέτει στην κατοχή του δαπάνησε αρκετά χρήματα για να την φέρει στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα. Σπάνιο μοντέλο ιδίως για την Αγγλία καθώς λιγότερα από 20 Thema βρίσκονται στο νησί.

Δείτε ακόμα: Αυτά είναι τα εννέα πιο ακριβά βρετανικά supercars που πουλήθηκαν στο 2017

Αμφότερα θα δημοπρατηθούν στις 24 Φεβρουαρίου στην έκθεση Race Retro Classic Car.

Get it on Google Play Download on the App Store