Ο Sir Alex στο τιμόνι ενός Chevrolet Volt

Ο Sir Alex Ferguson παρέλαβε ένα Chevrolet Volt, ως μέρος της εταιρικής συμφωνίας του συλλόγου του με την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, ενώ παράλληλα οι παίκτες και το προσωπικό θα παραλάβουν επίσης αυτοκίνητα Chevrolet, όπως επίσης και ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής και θρύλος της Manchester United Sir Bobby Charlton, ο οποίος έλαβε ένα επταθέσιο Chevrolet Captiva. Η Chevrolet είναι σήμερα ο Επίσημος Χορηγός της Manchester United και από τη σεζόν 2014/2015 θα σπονσοράρει τη φανέλα της ομάδας.

Ο μάνατζερ της Manchester United Sir Alex Ferguson είπε: «Το Volt είναι εκπληκτικό αυτοκίνητο. Ένας φίλος μου είχε οδηγήσει στην Aμερική και συνεχώς μου μίλαγε γι’ αυτό, έτσι όταν βρήκα την ευκαιρία το δοκίμασα και εγώ γιατί πραγματικά πιστεύω ότι είναι το αυτοκίνητο του μέλλοντος. Είμαι πολύ ικανοποιημένος.»

‘Oσον αφορά στο Volt να υπενθυμίσουμε  μπορεί να διανύσει μέχρι και 80 χιλιόμετρα σε πλήρη φόρτιση χρησιμοποιώντας την μπαταρία ιόντων λιθίου 16,5 kWh. Όταν η μπαταρία του Volt πέσει σε χαμηλά επίπεδα, ένας ηλεκτροκινητήρας επεκτείνει την αυτονομία για άλλα 500 χιλιόμετρα.

Get it on Google Play Download on the App Store