Η Μαρία Σαράποβα τεστάρει τη νέα Porsche Boxster Spyder

Η πρέσβης της Porsche, πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια του τένις Ρωσίδα Μαρία Σαράποβα, βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στο Λονδίνο στα πλαίσια της εκδήλωσης του παραδοσιακού προ-τουρνουά Women’s Tennis Association (WTA). Παράλληλα δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Porsche Centre στο Mayfair για να κάνει ένα test drive στη νέα Porsche Boxster Spyder. Η εντυπωσιακή και καλλίγραμμη (ύψος 1,88 μ.) 28χρονη Μαρία Σαράποβα έκλεψε τα φλας της δημοσιότητας εντός και εκτός του αυτοκινήτου, το οποίο αναμφίβολα της ταιριάζει πολύ.

Η Porsche Boxster Spyder παρουσιάστηκε τον περασμένο Απρίλιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης και πρόκειται για ένα αυθεντικό διθέσιο roadster με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και κλασική υφασμάτινη οροφή που ανοίγει ή κλείνει χειροκίνητα. Παράλληλα το αμάξωμά της έχει χαμηλώσει κατά 20 χλστ., τα φρένα προέρχονται από την 911 Carrera και ο ατμοσφαιρικός 6κύλινδρος επίπεδος κινητήρας των 3.8 λτ. αποδίδει 375 ίππους, επιταχύνοντας το σπορ αυτοκίνητο στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,5 δευτερόλεπτα.

Μετά το test drive, η Σαράποβα δήλωσε: «Μου αρέσει ότι αυτή η νέα Boxster Spyder μοιάζει σαν ένα κλασικό σπορ αυτοκίνητο, αλλά την ίδια στιγμή δείχνει τόσο μοντέρνα και κομψή. Είναι ένα φανταστικό αυτοκίνητο και θα πρέπει να πάρω ένα!.»

Get it on Google Play Download on the App Store