Νέο Mazda MX-5 τρακάρει λίγα λεπτά μετά την παραλαβή!

Τι χειρότερο μπορεί να πάθει ο κάτοχος ενός ολοκαίνουργιου αυτοκινήτου, που περιμένει πως και πως την ημέρα της παραλαβής και λίγα μέτρα μετά αφού το πάρει στα χέρια του να τρακάρει; Και όμως ένα τέτοιο πολύ λυπηρό περιστατικό συνέβη στον οδηγό ενός νέου Mazda MX-5 Launch Edition (1 από τα 1.000 που θα διατεθούν στις Η.Π.Α), η χαρά του οποίου κράτησε για μερικά λεπτά.

Ενάμιση περίπου χιλιόμετρο μακριά από τον ντίλερ της Mazda στην Φλόριντα όπου έγινε η παράδοση του αυτοκινήτου, ένα pickup Ford F-150 χτύπησε από πίσω το ολοκαίνουργιο Mazda MX-5 και αυτό τράκαρε στο μπροστινό όχημα. Το καλό είναι ότι οι δύο επιβάτες το ιαπωνικού roadster γλίτωσαν με μικροτραυματισμούς, ωστόσο οι ζημιές στο αυτοκίνητο ήταν πολλές, αφού -εκτός άλλων- στράβωσε και το πλαίσιο.

Μετά από το μεγάλο αυτό κακό, μια μεγάλη έκπληξη ήρθε για να κάνει και πάλι χαρούμενο τον κάτοχο του βαριά τραυματισμένου MX-5. H Mazda Β. Αμερικής πήρε τηλέφωνο τον άτυχο πελάτη της και τον ενημέρωσε ότι θα το αντικαταστήσει! Ευχόμαστε τουλάχιστον να μην του ξανασυμβεί το ίδιο και να κάνει πολλά χιλιόμετρα χωρίς γρατσουνιά.

Get it on Google Play Download on the App Store