Τρακαρισμένη Ferrari Enzo θα πωληθεί 2 εκατομμύρια ευρώ!

Από τις 400 Ferrari Enzo που κατασκευάστηκαν και κάποιες πωλούνται μεταχειρισμένες σε τιμές εκατομμυρίων ευρώ, μερικές από αυτές ίσως δεν είναι και τόσο «καθαρές», όπως ίσως δείχνουν με την πρώτη ματιά. Κάτι τέτοιο ισχύει για την συγκεκριμένη κατασκευής 2004, η οποία είχε εμπλακεί σε σοβαρό ατύχημα το 2006 στις Η.Π.Α., όπου κινούμενη στο δρόμο Pacific Coast Highway έφυγε με περίπου 260 χλμ./ώρα, χτύπησε σε κολόνα και κόπηκε στα δύο. Ο οδηγός γλίτωσε, όμως το αυτοκίνητο αχρηστεύτηκε.

Και όμως επισκευάστηκε πλήρως από το τμήμα Ferrari Technical Assistance Service, το αμάξωμά της άλλαξε χρώμα και από κόκκινο Rosso Corsa έγινε μαύρο Nero Daytona, εφοδιάστηκε με νέο ηχοσύστημα, σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας κ.λπ. Η αναγεννημένη Ferrari Enzo πιστοποιήθηκε από την Ferrari Classiche και το κοντέρ της έχει γράψει 2.500 χλμ.

Όσο καλά και να έχει ξαναφτιαχτεί από τις αρχή και να φέρει πιστοποιήσεις από την ίδια την Ferrari, θα δίνατε (έστω και να τα είχατε) κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ για να την αγοράσετε; Τόσα χρήματα υπολογίζεται ότι θα πιάσει μέσω δημοπρασίας που θα γίνει στις 3 Φεβρουαρίου στο Παρίσι.

Get it on Google Play Download on the App Store