Σετ βαλίτσες Rolls-Royce Wraith κοστίζει… 29.000 ευρώ!

82

Η Rolls-Royce Motor Cars επεκτείνει τις δραστηριότητές της, αυτή τη φορά όχι με την παρουσίαση κάποιου νέου αυτοκινήτου, αλλά στον σχεδιασμό σετ βαλιτσών που είναι ειδικά σχεδιασμένες για την Wraith, την ισχυρότερη Rolls-Royce που έχει ποτέ κατασκευαστεί.

Οι βαλίτσες έχουν σχεδιαστεί στο Rolls-Royce Bespoke Design Studio και αποτελούνται από δύο Grand Tourer βαλίτσες, τρεις Long Weekender σάκους και ένα Garment Carrier, τα οποία χωρούν χωρίς στρίμωγμα στον χώρο αποσκευών των 470 λίτρων της κουπέ Rolls-Royce Wraith. Φυσικά όπως και στα αυτοκίνητα της Rolls-Royce, έτσι και στις βαλίτσες ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τα χρώματα που θέλει.

Φυσικά έχει δοθεί προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια στον σχεδιασμό και κατασκευή των βαλιτσών, από τις χειρολαβές έως τις ρόδες που θυμίζουν τις ζάντες του αυτοκινήτου και τον σχεδιασμό του αμαξώματός του. Για την κατασκευή τους έχει γίνει χρήση ανθρακονήματος, εξασφαλίζοντας υψηλή αντοχή με χαμηλό βάρος, συνδυασμένο με υψηλής ποιότητας δέρμα και χειροποίητες ραφές.

Για όσους ενδιαφερόμενους το σετ Wraith Luggage Collection είναι διαθέσιμο από τους ντίλερ της Rolls-Royce στις κάτωθι τιμές:

Μ. Βρετανία: £24,248      
Ευρώπη: €28,984                    
Η.Π.Α.: $45,854
Καναδάς: $44,925                    
Ιαπωνία: ¥4,753,323