Ο πιο φανατικός «Alfisti» κυκλοφορεί ανάμεσά μας!

Η Alfa Romeo είναι αναμφίβολα μια ιστορική μάρκα με πολλούς φανατικούς οπαδούς, κοινώς «Alfisti», οι οποίοι λατρεύουν την ιταλική μάρκα σαν την αγαπημένη τους ομάδα ποδοσφαίρου, ή ακόμα σαν θρησκεία. Ο πιο φανατικός ίσως «Alfisti» κυκλοφορεί στην Αθήνα και η 146 που οδηγεί αποτελεί σίγουρα αξιοθέατο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσελκύει τα βλέμματα όπου και αν βρεθεί.

Δείτε ακόμη: Τα ρεκόρ της Alfa Romeo Stelvio QV από μέσα (+videos)

Η συγκεκριμένη Alfa Romeo 146 είναι γεμάτη παντού με αμέτρητα στην κυριολεξία σήματα και λογότυπα που σχετίζονται με την Alfa Romeo, σε κάθε φανερό ή πιο κρυφό σημείο, τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό. Αν κάτσει κάποιος και τα μετρήσει, σίγουρα θα χάσει τον αριθμό και τελικά δεν θα καταφέρει να βρει άκρη. Πόρτες, παράθυρα, φτερά, αεροτομές, κ.λπ. έχουν κολλημένα σήματα και πάνω από αυτά και άλλα σήματα της Alfa Romeo.

Παράλληλα, και το εσωτερικό είναι φορτωμένο με διάφορα σήματα της μάρκας. Πραγματικά μόνο απαρατήρητη δεν περνάει αυτή η… υπερφορτωμένη Alfa Romeo 146. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά σημεία στο αμάξωμα και στο εσωτερικό που μπορούν να τοποθετηθούν και άλλα σήματα της Alfa Romeo, μέχρι να καλυφθεί κάθε σπιθαμή του αυτοκινήτου.

Δείτε ακόμη: Πωλείται η μία και μοναδική αυτή Alfa Romeo 4C

Get it on Google Play Download on the App Store