3+1 ιδέες για απολαυστικά Roadtrip στην Ελλάδα

Μακριά από πολύβουους προορισμούς, η απόλαυση κρύβεται σε ταξιδιωτικές εμπειρίες πέρα από τα συνηθισμένα, όπως η υψηλή εμπειρία θερμαινόμενου καπνού που προσφέρει το PULZE.

Αυτή είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να απολαύσεις τις πιο όμορφες διαδρομές στην ηπειρωτική Ελλάδα. Τοπία που θα σε ανταμείψουν με τη φυσική ομορφιά τους, πόλεις και χωριά που διατηρούν ανόθευτο τον χαρακτήρα τους, μα πάνω απ’ όλα αυτή η απόλαυση της οδήγησης στον ανοιχτό, άδειο δρόμο. Ένα σύντομο ταξίδι – μην ξεχνάς, πλησιάζουν τα πρώτα τριήμερα του 2022 – με το αυτοκίνητο θα κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητά σου. Φτιάξε τις αποσκευές σου, πακετάρισε τα απαραίτητα και μην ξεχάσεις το PULZE, το οποίο άλλωστε είναι ασυνήθιστα κομψό και χωράει παντού όσο γεμάτη και αν είναι η τσάντα σου. Η συσκευή θερμαινόμενου καπνού από τους δημιουργούς των τσιγάρων Davidoff προσφέρει στους ενήλικες καπνιστές μια γευστική εμπειρία που κάνει τη διαφορά. Η κομψή και όλα-σε-μια συσκευή θα βρίσκεται μαζί σου σε γοητευτικές διαδρομές τόσο όταν ακολουθείς το βασικό οδικό δίκτυο όσο και όταν δοκιμάζεις off road καταστάσεις. Και αν τυχόν ανησυχείς ότι στη διάρκεια τόσων διαδρομών η συσκευή είναι πιθανόν να ενεργοποιηθεί κατά λάθος, η συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE διαθέτει λειτουργία κλειδώματος και σε απαλλάσσει από αυτή την έγνοια.

Προτείνουμε λοιπόν τέσσερα road trip για να τα απολαύσεις στην πιο ταιριαστή εποχή τους. 

Γύρος της Πελοποννήσου

Φορτίζεις το PULZE 90 λεπτά πριν βάλεις μπροστά το αυτοκίνητο -ναι, τόσο λίγο διαρκεί 1 πλήρης φόρτιση και προσφέρει έως 20 συνεχόμενες χρήσεις- και ετοιμάσου για ένα road trip στην Πελοπόννησο. Και μην ανησυχείς, μέχρι να φτάσει η ώρα της πρώτης διανυκτέρευσης το θερμαινόμενο τσιγάρο PULZE θα είναι πάντα «μάχιμο», έτοιμο να σου χαρίσει μια υψηλή εμπειρία θερμαινόμενου καπνού. Ποτάμια και καταρράκτες, πέτρινα χωριά και αρχαίες πόλεις, λίμνες και δάση, οινοποιεία και μονοπάτια σε καταπράσινες βουνοπλαγιές, όλα αυτά θα κάνουν το ταξίδι μας απολαυστικό. Απαραίτητη η στάση στη Νεμέα για τα οινοποιεία και τον αρχαιολογικό χώρο, μία τουλάχιστον διανυκτέρευση στην ορεινή Αρκαδία και τα μοναδικά χωριά της (Βυτίνα, Δημητσάνα, Στεμνίτσα).

Πρέσπες

Η άκρη της Ελλάδας, ένα ξεχωριστό φυσικό σύνορο, σπάνιας ομορφιάς, που έχει ανακηρυχθεί εθνικός δρυμός. Μία διανυκτέρευση σίγουρα δεν είναι αρκετή για να απολαύσεις τον ξεχωριστό τοπία με τα 17 παραδοσιακά χωριά. Βέβαια, εκτός από το αυτοκίνητο σημαντικό ρόλο σε αυτό το ταξίδι παίζουν και οι βάρκες, διότι δεν γίνεται να επισκεφθείς τις Πρέσπες και να μην κάνεις βαρκάδα ξεκινώντας από τους Ψαράδες, το χωριουδάκι-ορμητήριο στην όχθη της Μεγάλης Πρέσπας. Απαραίτητη στάση στον Άγιο Αχίλλειο, το νησάκι της Μικρής Πρέσπας, ενώ η γαστρονομική καρδιά της περιοχής χτυπά στον Άγιο Γερμανό, τον Βροντερό, τον Λαιμό και τις Καρυές. Ανάλογα με τη διάθεση που σου γεννά ο κάθε προορισμός, επιλέγεις και το επίπεδο θέρμανσης που προτιμάς. Θέλεις να απολαύσεις μία έντονη γευστική εμπειρία; Εύκολο! Όποια γεύση και αν κάνεις, φτάνει να πατήσεις το κουμπί λειτουργίας της συσκευής PULZE και να το αφήσεις  στην πρώτη δόνηση που θα νιώσεις. Θέλεις μία πιο ήπια εμπειρία; Επίσης εύκολο! Άσχετα με τη γεύση σου και πάλι,  απλά συνέχισε να κρατάς πατημένο το κουμπί της συσκευής μόλις νιώσεις την πρώτη δόνηση και άφησέ το όταν θα νιώσεις τη δεύτερη δόνηση. 

Λουτρά Πόζαρ

Είναι όμορφη η εξερεύνηση όχι και τόσο δημοφιλών περιοχών, όμως πολλές φορές αυτό που χρειάζεσαι από ένα τριήμερο είναι η χαλάρωση. Φαντάσου λοιπόν μια τοποθεσία όπου μπορείς να κάνεις αναζωογονητικές βουτιές σε μαγικά νερά, να κολυμπήσεις σε καταρράκτες και το σώμα σου να ευεργετηθεί από τα θερμά υδροφόρα ρεύματα. Η επίσκεψη στα λουτρά Πόζαρ, ή αλλιώς στα Λουτρά Αλμωπίας, στην Αριδαία θα γίνει η αγαπημένη σου ταξιδιωτική συνήθεια, διότι συνδυάζει την ξεκούραση με την απόλαυση. Δεν υπάρχει λοιπόν ιδανικότερη συνθήκη για να απολαύσεις και την ασυνήθιστα απλή & πρακτική εμπειρία PULZE. Και μη ξεχνάς, όπου και αν βρίσκεσαι μπορείς εύκολα και γρήγορα να καθαρίσεις τη συσκευή σου, με το εργαλείο γρήγορου καθαρισμού που βρίσκεται στη βάση της συσκευής σου. 

 

Μετέωρα

Τα Μετέωρα είναι ίσως ο πρώτος προορισμός για road trip που μας έρχεται στο μυαλό -κι όχι άδικα… Σε μια σχετικά κοντινή απόσταση τόσο από την Αθήνα όσο και από τη Θεσσαλονίκη, τα Μετέωρα αποτελούν ιδανικό προορισμό για ΣΚ και διαθέτουν πολλές διαδρομές που μπορείς να τις ανακαλύψεις είτε με το αυτοκίνητο είτε με τα πόδια, ενώ η θέα καθώς θα αγναντεύεις από τις κορυφές των βράχων θα σε αποζημιώσει! Απόλαυσε τη στιγμή και τη βγαλμένη από παραμύθι θέα!

Τα ταξίδια μας γεμίζουν με εικόνες, εμπειρίες και αναμνήσεις. Οι προορισμοί τα road trips που θα κάνουν τη διαφορά είναι πολλοί, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου! Εάν είσαι ενήλικος καπνιστής μπορείς να τα συνδυάσεις και με την ασυνήθιστα πρακτική εμπειρία που σου προσφέρει το PULZE και ο θερμαινόμενος καπνός. Τα ταξίδια αξίζουν όταν έχουν χαρακτήρα. Δώσε τους λοιπόν τον χαρακτήρα που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες.

Get it on Google Play Download on the App Store