Αξεσουάρ για το Kia Stonic

Τα γνήσια αξεσουάρ της Kia είναι ο ιδανικός τρόπος να δώσετε στο Stonic σας την όψη που αρμόζει καλύτερα στην προσωπικότητα σας. Εγγυημένα να ταιριάζουν άψογα και με εξαιρετικές προδιαγραφές κατασκευής, αντάξιες του αυτοκινήτου. Τα γνήσια αξεσουάρ Kia είναι: Σχεδιασμένα και δοκιμασμένα με τις ίδιες αυστηρές προδιαγραφές όπως το αυτοκίνητό σας, σχεδιασμένα να εφαρμόζουν άψογα και ικανά να αναδείξουν την εικόνα του αυτοκινήτου με πιο πολυτελές ή πιο αθλητικό στυλ.

1. Οι γνήσιοι κοτσαδόροι Kia δοκιμάζονται εξαντλητικά για να εξασφαλίσουν: Ασφαλή μεταφορά σχαρών ποδηλάτων (CARLOS BC) καθώς και τρέιλερ και τροχόσπιτων (CARLOS TC), διάρκεια ζωής και αντιδιαβρωτική προστασία με διαδικασία βαφής E-coat και τέλεια ενσωμάτωση στο σασί του αυτοκινήτου. 2. Οι γνήσιες ζάντες Kia σχεδιάζονται για να εξασφαλίζουν: Δομική ακεραιότητα και ιδανική απόδοση στο δρόμο.

Αυτοκόλλητα αμαξώματος. Δώστε μια πιο σπορ εικόνα και μια αίσθηση ταχύτητας. Τα αυτοκόλλητα είναι κορυφαίας ποιότητας, εφαρμόζουν με απόλυτη ακρίβεια στις γραμμές του Stonic σας και διατίθενται σε διάφορα χρώματα. Αντέχουν και σε ακραίες κλιματικές συνθήκες και στο πλύσιμο του αυτοκινήτου. Συστήνεται τοποθέτηση από ειδικό.

Σχάρα ποδηλάτων για κοτσαδόρο. Μεταφέρει ως δυο ποδήλατα με μέγιστο φορτίο τα 60kg. Έχει μηχανισμό δίπλωσης για να επιτρέπει την πρόσβαση στο χώρο αποσκευών χωρίς να αφαιρούνται τα ποδήλατα. Κλειδώνει για αυξημένη ασφάλεια. Έχει θύρα 13 πόλων για σύνδεση με το ρεύμα.

Μπαγκαζιέρα οροφής μοντέλο 330. Φεύγοντας για διακοπές μπορεί να χρειαστείτε περισσότερο χώρο για αποσκευές από όσο συνήθως. Πριν αρχίσετε να στριμώχνετε πράγματα στην καμπίνα, χρησιμοποιήστε αυτή την αεροδυναμική και στιβαρή μπαγκαζιέρα οροφής. Τοποθετείται εύκολα, ανοίγει και από τις δυο πλευρές και κλειδώνει για ασφάλεια. Μεταφέρει ως 52 kg στο Stonic.

Μοκέτα χώρου αποσκευών διπλής όψης. Πάτε τα παιδιά σχολείο, πάτε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ, πάτε για μπάνιο στην παραλία. Γυρίστε τη μοκέτα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Με μαλακό, υψηλής ποιότητας βελούδο στη μια πλευρά και ελαστική, ανθεκτική στη βρομιά επιφάνεια στην άλλη.

Get it on Google Play Download on the App Store