Αξεσουάρ για το νέο VW Polo

Το νέο Volkswagen Polo διατίθεται και με μία ευρεία γκάμα αξεσουάρ, τόσο για το αμάξωμα, όσο και για το εσωτερικό, τα οποία βελτιώνουν σημαντικά την πρακτικότητα, αλλά και την προστασία του αυτοκινήτου στη καθημερινή χρήση. Προστατευτικές μεμβράνες, μπάρες οροφής για τη μεταφορά μεγάλων αντικειμένων, βάση ποδηλάτων και πολλά ακόμη αξεσουάρ μπορείτε να δείτε παρακάτω. Την πλήρη γκάμα αξεσουάρ μπορείτε να τη δείτε στο έντυπο «Κατάλογος Γνήσιων Αξεσουάρ Volkswagen» στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen.

Με την κομψή, σπορ εμφάνισή του, το πίσω σπόιλερ αναβαθμίζει το πίσω μέρος και βελτιώνει ταυτόχρονα την αεροδυναμική. Είναι ασταρωμένο και μπορεί να βαφεί στο χρώμα του οχήματος. Μπορείτε να χαρίσετε μια ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση στο νέο Polo σας με την ελκυστική και πρακτική προστατευτική λωρίδα σε εμφάνιση χρωμίου, για το πίσω καπό.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα πάντα για το νέο VW Polo

1. Πεντάλ από ματ ανοξείδωτο χάλυβα με αντιολισθητική επίστρωση. Διατίθενται για μηχανικό και αυτόματο κιβώτιο DSG.

2. Προστατευτικές λωρίδες μαρσπιέ από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο. Ένα σετ αποτελείται από δύο λωρίδες για τις μπροστινές περιοχές επιβίβασης.

3. Οι λασπωτήρες διατίθενται τόσο για εμπρός όσο και για πίσω και προστατεύουν το κάτω μέρος του οχήματος, τα πλαϊνά μαρσπιέ καθώς και τις πόρτες από φθορές και ακαθαρσίες.

4. Προστατευτική ανθεκτική μεμβράνη λωρίδας μαρσπιέ σε μαύρο/ασημί. Έχει ακριβείς διαστάσεις και κολλιέται εύκολα. Ένα σετ αποτελείται από τέσσερα τεμάχια.

5. Κοτσαδόρος σταθερός (βλέπε εικ.) ή αποσπώμενος. Το ηλεκτρικό σετ τοποθέτησης 13 επαφών διασφαλίζει την ηλεκτρική παροχή και έτσι επιτρέπει τη λειτουργία ενός ρυμουλκούμενου και υποστηρίζει το σύστημα αυτόματης στάθμευσης και την ευστάθεια του συρμού.

6. Τα τέσσερα καλύμματα βαλβίδων με το λογότυπο Volkswagen προστατεύουν τη βαλβίδα από σκόνη, ακαθαρσίες και υγρασία. Ένα σετ αποτελείται από τέσσερα καλύμματα.

Οι μπάρες οροφής που έχουν δοκιμαστεί σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές Volkswagen με βάση το City Crash Plus έχουν αεροδυναμικά διαμορφωμένο προφίλ αλουμινίου στο οποίο μπορούν να στερεωθούν βάσεις ιστιοσανίδων, ποδηλάτων, πέδιλων σκι ή οι πρακτικές μπαγκαζιέρες οροφής. Είναι πλήρως προσυναρμολογημένες, τοποθετούνται εύκολα και χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες στην οροφή και διαθέτουν κλείδωμα.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα πάντα για το νέο VW Polo

1-2. Η νέα βάση ποδηλάτων «Premium» μεταφέρει δυο ποδήλατα, ενώ το καινοτόμο σύστημα στερέωσης τα κάνει όλα εύκολα για εσάς. Διότι με την δυνατότητα αναδίπλωσης προς τα επάνω, η βάση ποδηλάτων σταθεροποιείται αυτόματα στη σφαιρική κεφαλή και έτσι είναι πολύ εύκολο να στερεωθεί.

3. Κουτί διατήρησης της θερμοκρασίας το οποίο μπορεί να μεταφέρει όρθιες φιάλες 2 λτ. στο κουτί χωρητικότητας 25 λτ.

4. Ηλιοπροστασία για το πίσω παρμπρίζ, τα πίσω τζάμια θυρών και τα πίσω πλαϊνά τζάμια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με κλειστό και με ανοιχτό παράθυρο.

5. Ηχοσύστημα Soundsystem. Αποτελείται από έναν ενισχυτή με ενσωματωμένο Digital Sound Processor συνολικής ισχύος 300 Watt Sinus/480 Watt και ένα ισχυρό Subwoofer.

1. Καλύμματα για το χώρο αποσκευών σε διάφορους τύπους.

2. Πατάκια υφασμάτινα και παντός καιρού.

Διάφορα σχέδια ζαντών αλουμινίου με διάμετρο από 15 έως 17 ίντσες.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα πάντα για το νέο VW Polo

Get it on Google Play Download on the App Store