Μοναδικές προσφορές σε γνήσια αξεσουάρ Toyota

Το καλοκαίρι πέρασε, όμως οι εκδρομές με το αυτοκίνητο συνεχίζονται σε νέους προορισμούς. Απολαύστε φθινοπωρινές εξορμήσεις με τα απαραίτητα αξεσουάρ για τις διαδρομές σας, που φέρουν την εγγύηση και ποιότητα κατασκευής Toyota. Αποκτήστε τώρα πρακτικά και χρήσιμα γνήσια αξεσουάρ Toyota με 15% έκπτωση, για οποιοδήποτε μοντέλο Toyota και εάν έχετε.

Επιλέξτε ανάμεσα σε αξεσουάρ προστασίας και μεταφοράς για ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι, όπως είναι το κουτί αποθήκευσης, η προστασία εσωτερικής ταπετσαρίας & ζαντών, το φορητό ψυγείο slim και το Car Care kit, με προϊόντα περιποίησης και προστασίας από τις καιρικές συνθήκες, του αυτοκινήτου σας. Να σημειωθεί ότι όλες οι παρακάτω προσφορές ισχύουν έως 12/11/2022 και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και έκπτωση 15%.

Car Care Kit

Διατηρήστε το αυτοκίνητό σας σαν καινούργιο, επιλέγοντας προϊόντα περιποίησης από την γκάμα Toyota. Αποκτήστε μόνο με 40,16 ευρώ.

Το Car Care kit περιλαμβάνει:

  • Καθαριστικό τζαμιών για εύκολη αφαίρεση εντόμων και λεκέδων
  • Ισχυρό Καθαριστικό παρασίτων, όπως κουτσουλιές
  • Καθαριστικό κονσόλας και εσωτερικών επιφανειών
Προστασία υφάσματος

Στο αυτοκίνητό μας περνάμε πολλές ώρες της ημέρας είτε για να πάμε στη δουλειά μας είτε για να βγούμε βόλτα. Με την προστασία υφάσματος Toyota, διατηρείτε το σαλόνι σας καθαρό για χρόνια και ξενοιάζετε από την καθημερινή φθορά. Αποκτήστε τη μόνο με 43,23 ευρώ ή με 65 ευρώ μαζί με το κόστος τοποθέτησης.

Φορητό ψυγείο

Σε αυτές τις διακοπές δε θα σας λείψει τίποτα, παρέα με το φορητό σας ψυγείο. To φορητό ψυγείο slim line, έχει χωρητικότητα 7,5 λίτρα και ασφαλίζει με ζώνη ασφαλείας στα πίσω καθίσματα. Ενώ, μπορεί να συνδεθεί στην πρίζα, διατηρώντας τα τρόφιμα και ροφήματα κρύα ή ζεστά. Αποκτήστε το με 147,86 ευρώ.

Κουτί αποθήκευσης

Αγαπάτε την οργάνωση και τα ταξίδια; Τότε σίγουρα θα λατρέψτε την κομψή και λειτουργική μπαγκαζιέρα οροφής. Καλύπτει κάθε σας ανάγκη και σας παρέχει έξτρα χωρητικότητα αποσκευών. Ανοίγει εύκολα και από τις δύο πλευρές, για γρήγορη φόρτωση και εκφόρτωση και διαθέτει κεντρικό κλείδωμα πολλαπλών σημείων. Αποκτήστε τη με 433,66 ευρώ (τιμή με κόστος τοποθέτησης: 446,60 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store