Agrari Beach Bar & Restaurant στη Μύκονο

Η Μύκονος, αποτελεί ένα από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τουρίστες παγκοσμίως, καθώς συνδυάζει το γνήσιο κυκλαδίτικο προφίλ και τις υπέροχες ομορφιές, με τη σύγχρονη ζωή, προσφέροντας οτιδήποτε αναζητήσει ο ταξιδιώτης.

Διάσημη είναι η Μύκονος και για τις παραλίες με τα κρυστάλλινα γαλανά νερά και τις χρυσές αμμώδεις παραλίες της. Η παραλία Αγράρι βρίσκεται 8 χιλιόμετρα μακριά από τη Χώρα και απευθύνεται σε όσους θέλουν να απολαύσουν τα γαλαζοπράσινα νερά και τη χοντρή άμμο, μαζί με όλες τις παροχές και θαλάσσιες δραστηριότητες.

Στην παραλία Αγράρι, βρίσκεται και το Agrari Beach Bar & Restaurant, όπου θα απολαύσετε το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου με απρόσμενα κοκτέιλ και αξέχαστα γεύματα για κάθε γούστο. Ένα υπέροχο δείπνο σας περιμένει, μαγειρεμένο με πολύ μεράκι και πλούσιες ελληνικές γεύσεις, από τοπικά προϊόντα. Ένα από τα μυστικά του εστιατορίου της οικογένειας που διαχειρίζεται το Agrari Beach Bar & Restaurant είναι ότι ορισμένα από τα προϊόντα προέρχονται από τον κήπο των ίδιων.

Δοκιμάστε τη φρεσκάδα των πιάτων τους και την απίστευτη ποιότητα των τοπικών προϊόντων, σε ένα συναρπαστικό ρομαντικό περιβάλλον. Το Agrari Beach Bar & Restaurant σας προσκαλεί να αποκαλύψετε τα μυστικά της μεσογειακής γαστρονομίας, παρουσιάζοντας ένα ποιητικό σκηνικό που θα τονώσει τις αισθήσεις σας. Επίσης, παρέχει υπέροχο πρωινό, καφέδες, ποτά, χυμούς, σνακ και ότι αναζητήσει ο ταξιδιώτης για να απολαύσει τις πιο ονειρεμένες διακοπές του!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store