Εστιατόριο θαλασσινών Απάγκειο στη Μύκονο

Μύκονος. Το νησί των ανέμων. Φημισμένη για τους ανεμόμυλους, τις πανέμορφες αλλά και διάσημες παραλίες της, είναι ένας must προορισμός καθώς ο αέρας που αποπνέει είναι ξεχωριστός… μαγικός. Ο επισκέπτης θα απολαύσει τον ήλιο, τη νυχτερινή διασκέδαση αλλά και το εξαιρετικό φαγητό στον υπερθετικό βαθμό.

Ειδικά όταν πρόκειται για θαλασσινά, η τοποθεσία αλλά και η ποιότητα θα σας οδηγήσουν στο εστιατόριο «Απάγκειο». Άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές του 2013. Δημιουργήθηκε από την οικογένεια Σικινιώτη, που κατέχει μακρόχρονη παρουσία στον κλάδο των εστιατορίων, ξεκινώντας το 2008 στην περιοχή του Ορνού με το εστιατόριο «Ιθάκη». Είναι το μόνο εστιατόριο στο νησί με τραπέζια ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, σε ένα ήσυχο περιβάλλον, χωρίς δυνατή μουσική, με μόνο ήχο, αυτό των κυμάτων.

Ο ιδιοκτήτης κ. Λευτέρης, με την ιδιαίτερα ευγενική του φυσιογνωμία, θα σας προτείνει πεντανόστιμα πιάτα αποτελούμενα από ντόπια ψάρια, ζωντανά θαλασσινά, επιλεγμένα κρεατικά, ζυμαρικά με διαλεκτά μυρωδάτα μπαχαρικά. Η εκτέλεση και η παρουσίαση τους δε, είναι ένα έργο τέχνης.

Καθαρές, αυθεντικές ελληνικές γεύσεις, μαζί με φρέσκο ψάρι και οστρακοειδή, συνθέτουν τις γεύσεις του καλοκαιριού. Τα προϊόντα από την Κρήτη, τη Μύκονο, τη Νάξο και τη Χαλκίδα συνδυάζονται για να προετοιμάσουν πιάτα που θυμίζουν ελληνική παράδοση σε κάθε μπουκιά.

Τα κορυφαία προϊόντα είναι τοπικά ψάρια, φρέσκα θαλασσινά, προσεκτικά επιλεγμένα κομμάτια κρέατος, ζυμαρικά, μπαχαρικά και βότανα, ελληνικές μπύρες, εκλεκτό κρασί και αμέτρητες επιλογές ούζου και τσίπουρου (grappa).

Αδιαμφισβήτητα, η επαφή με το κύμα, τα εξαιρετικά πιάτα, σε συνδυασμό με την cozy ατμόσφαιρα που προσφέρει το deck με τις οπτικές ίνες, είναι μια αξέχαστη εμπειρία που «πρέπει» να ζήσετε.

Το «Απάγκειο» βρίσκεται πριν από την είσοδο της Santa Marina, στην παραλία Ορνού μόλις 10 λεπτά από τη Χώρα της Μυκόνου και είναι ανοιχτό όλο το χρόνο.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Πριν από την είσοδο της Santa Marina Παραλία Ορνού, Μύκονος
  • Τηλέφωνα: 22890 24344
  • Facebook: Apaggio Mykonos
  • Instagram: apaggiomykonos
  • Email: info@apaggio.gr
  • Site: apaggio.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store