Veranda del vino – wine bar restaurant Πόρτο Χέλι

Στον υπέροχο χώρο του, µε θέα το απέραντο της θάλασσας, το ανανεωμένο Veranda Del Vino, σας υποδέχεται καθημερινά για μια γευστική εμπειρία σε ένα χαλαρό περιβάλλον.

Το μενού έχει επιμεληθεί ο chef Γιώργος Φασιλής, ενώ η λίστα κρασιών αποτελείται από 100 περίπου ετικέτες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού! Εκτός των επιλογών της λίστας, θα βρείτε και εξαιρετικά wine cocktails. Παράλληλα, έχουν επιλεγεί ποικιλίες από κλασικές οινοπαραγωγικές περιοχές ανά τον κόσμο γιατί είναι πάντα ευχάριστο να ανακαλύπτουμε κάτι καινούριο και διαφορετικό. Χαλαρώστε στο υπέροχο περιβάλλον του Veranda del Vino κι απολαύστε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων. Το Veranda del vino, σας περιμένει για ένα όμορφο ταξίδι οίνογευσιγνωσίας, σε συνδυασμό με μοναδικά πιάτα.

Το veranda del vino μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά.

Εν πλω

Η υπηρεσία Yachting σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ή να διατηρήσετε στο σκάφος σας την προσωπική σας κάβα με τις πιο εκλεκτές οινικές επιλογές, με τη βοήθεια και την έμπειρη γνώμη των ανθρώπων μας.

Παραγγελίες

Μπορείτε να παραγγείλετε τα κρασιά και τα ποτά σας, είτε με e-mail είτε με ένα απλό τηλεφώνημα και αυτά θα σας παραδοθούν στο σκάφος ή το σπίτι σας τη στιγμή που επιθυμείτε!

Ποσότητες

Δεν υπάρχει περιορισμός στην ποσότητα. Μπορείτε να παραγγείλετε ακόμα και μια μόνο φιάλη.

Wine List και Food & Wine Matching

Οι οινικοί σύμβουλοι μας μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τη δική σας κάβα ή να σας δώσουν συμβουλές για το σωστό συνδυασμό των κρασιών με τα menu σας. Με ένα απλό τηλεφώνημα ή ένα e-mail, κάντε κάθε γεύμα σας ξεχωριστό!

Επικοινωνία:

Περιοχή: Ευαγγελιστρίας 6, Πόρτο Χέλι

Τηλ.: +30 695 178 7896

Email: info@verandadelvino.gr

Site: verandadelvino.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store