Βιολογικό ελαιόλαδο – HERMES – DIMARAKIS

Η εταιρία HERMES – DIMARAKIS ιδρύθηκε το 1970, ξεκινώντας την λειτουργία της ως ελαιοτριβείο και πώλησης χύμα ελαιολάδου. Το 1983 δημιουργήθηκε ένας μικρός τομέας για την συσκευασία του ελαιολάδου για την τοπική αγορά.

Το 1991, η εταιρία επεκτάθηκε και αναβάθμισε τις εγκαταστάσεις της και τα μηχανήματα της για να ανταποκριθεί στις ανάγκες της αγοράς, ενώ το 1998 η εταιρεία υπέστη πλήρη ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό της διαχείρισης του εξοπλισμού. Σήμερα η εταιρεία λειτουργεί αυστηρά σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΚ σχετικά με τα τρόφιμα. Ο ποιοτικός έλεγχος επιβάλλεται τακτικά από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Η εσωτερική χωρητικότητα αποθήκευσης σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα είναι 800.000 λτ. και η παραγωγική ικανότητα είναι 3.000 λτ. ανά ώρα.

Η εταιρία HERMES – DIMARAKIS εξάγει ελαιόλαδο σε  Η.Π.Α., Αυστραλία, Κίνα, Καναδά, Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία, Νότιο Αφρική Γιουγκοσλαβία και Σκόπια.

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΝ Βιολογικό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Κρανιδίου

To ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΝ παραγεται από τις ποικιλίες «ΜΑΝΑΚΙ» & «ΚΟΡΩΝΕΪΚΗ», των φημισμένων ελαιώνων της περιοχής ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ που είναι αναγνωρισμένη και ταξινομημένη για το ελαιόλαδο, από την Ευρωπαϊκή Ενωση ως Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π).

Η HERMES – DIMARAKIS καλλιεργεί με τον παραδοσιακό τρόπο σεβόμενοι δένδρο και περιβάλλον, σύμφωνα με τους κανόνες της Βιολογικής καλλιέργειας (Οργανισμός Πιστοποίησης ΔΗΩ). Συλλέγει με το χέρι, μόνο τον καρπό που βρίσκεται στο δέντρο και ελαιοποιεί την ίδια μέρα σύμφωνα με την τεχνική της ψυχρής έκθλιψης. Έτσι διατηρούνται αναλλοίωτα όλα τα φυσικά θρεπτικά συστατικά, που του προσδίδουν την χαρακτηριστική πλούσια γεύση και το καταπληκτικό του άρωμα. Για τον έλεγχο της ποιότητας , μετά τον κωδικό ΚΡ, κάθε φιάλη φέρει αύξοντα αριθμό και την περίοδο ελαιοποίησης.

Επικοινωνία:

Περιοχή: Ερμιόνης – Κρανιδίου (2ο χλμ.), Ερμιόνη, Τ.Κ.: 20151

Τηλ.: +30 2754 031448

Email: info@hermesgr.com

Site: hermesgr.com

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store